Her er efterårsferiens populære rejsemål

Brandenburger Tor Berlin, Tower Bridge London, Speicherstadt Hamborg

Skal du afsted på storbyferie i efteråret, er der stor sandsynlighed for, at rejsen går til London, Berlin eller Hamborg.

 

Hotelsøgesiden www.trivago.dk har set på danskernes fortrukne rejsemål, som viser at Tysklands hovedstad endnu engang er vores yndling. Berlin og London er vores ultimative favoritdestinationer, når det kommer til storbyrejser.

 

Byerne er hurtige og billige at komme til, og de tilbyder alt, du kan forvente af et citybreak:

 

Gode shoppingmuligheder, spændende historie og kultur, en evigt fornyende festscene og utallige restauranter og barer i alle smags- og prisklasser.

 

I forhold til sidste år er der ikke sket store ændringer i danskernes rejsevaner. Berlin, London og Hamborg toppede listen over populære rejsedestinationer i 2014. Som noget nyt har Paris dog overhælet vores egen hovedstad, der sidste år lå på en fjerdeplads.

 

 

Sammenligner vi med vores norddiske naboer, Sverige og Norge, kan vi se, at de også deler Danskernes glæde ved London. Faktisk endnu mere, eftersom den Engelske hovedstad indtager en førsteplads i både Sverige og Norge.

 

Til gengæld er de langt fra ligeså vilde med Berlin, som vi er. Hos normændene indtager den tyske hovedstad en niendeplads mens svenskerne har Berlin helt nede på tolvtepladsen over favoritbyer i efterårsferien.

 

www.trivago.dk  giver rejsende mulighed for at sammenligne hotelpriser, så man nemt kan finde sit ideelle hotel til den bedste pris. Hver måned hjælper trivago over 80 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 250 hotelbookingsider. I gennemsnit sparer rejsende 36 % per booking ved at benytte trivago. Over 900.000 hoteller og 140 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i søgningerne på trivago.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…