Efterår og vinter er tid for lys i haven

Lys i haven er mange ting. Der findes lys til havebassinet, vandstenen, vandtønden eller hvad med lys på havens blomster og træer eller huset?

 

Nutidens lamper fra Pondteam.com er LED-lys, som er meget energivenlige. Der anvendes dioder, der har et meget lavt strømforbrug. LED-lysene kan tilsluttes et tænd/sluk-ur, så lamperne kun tændes på bestemte tider af døgnet.

 

Pondteams LED-lys fås med 6, 12, 48 eller 96 dioder og fås i farverne hvid, blå og gul. De vejl. udsalgs-priser er fra dkk 249,- til 999,-

 

Hvis du ønsker lidt ekstra hygge/stemning omkring havebassinet, i vandtønden på terrassen eller et andet vandarrangement, skal du montere Pondteams tågemaskine.

 

Tågemaskine.

 

Ved hjælp af ultralyd findeles vandmolekylerne så fint, at det opleves som tåge. Tågemaskinen er lydløs og påvirker ikke mennesker eller dyr. Den leveres med 7,5 m kabel, så den kan placeres hvor du ønsker.

 

Pondteams tågemaskine fås med 1, 3, 5 eller 9 membraner og er forsynet med hvidt LED-lys. Som en nyhed har Pondteam nu også en flydende tågemaskine med 3 membraner og farveskiftende lys i farverne rød gul og blå. Lyset på tågemaskinerne er med til at forstærke tågens effekt. Vejl. Udsalgspriser fra dkk 299,- til 1999,- kr.

 

Alle vores lamper kan anvendes såvel over som under vand. Der findes mange muligheder. Det er bare at vælge.

 

Lille tågemaskine.

 

Læs også
Skab den perfekt have og nyd sommeren med 7 nemme tips!

PondTeam er Skandinaviens største leverandør af produkter når det gælder vand i haven og gennem 25 år har PondTeam udviklet produkter i samarbejde med ledende producenter og gør meget for at være nytænkende og innovative inden for vand i haven og tester løbende mange nye produkter.

 

Du kan finde ideer og inspiration på PondTeam’s hjemmeside www.pondteam.com Her kan du også se & downloade PondTeam’s store katalog samt finde nærmeste forhandler, hvor du trygt kan henvende dig for at få råd og vejledning.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Tim Thonesen 44669909 [email protected]

 

Led-spot.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…