Det er hårdt at være voldsmand: Læs her, hvordan en af Nannas overfaldsmænd beklager sig over sit fængselsophold

Facebook / Colourbox

Skulle nogen tro, at det er den rene svir at rende rundt og være voldsmand og banke sagesløse mennesker til plukfisk med spark og låsekæder, tager de grundigt fejl.

 

Efter overfaldet på Nanna Skovmand og hendes kærste Mads Schøllhammer julenat sidste år, var Nanna og Mads til et såkaldt konfliktrådsmøde med en af overfaldsmændene, efter at politiet havde anholdt fire af de fem, der deltog i overfaldet.

 

Beklagede sig til Nanna over forholdene i fængslet

Konmfliktrådsmødet fandt sted med den af voldsmændene, en 19-årig mand. Ifølge Nanna forsøgte han først at stoppe de andre, men da det ikke lykkedes, deltog han selv i overfaldet, der var en regulær mishandling af det sagesløse kærestepar.

 

Til TV2 fortæller Nanna, at han fortsat nægter at have været med i overfaldet, og de aftaler, at de ikke skal tale om de rent faktiske handlinger.

 

“Han lagde meget vægt på, at der var dårlige forhold i fængslet, at man kun måtte få en times gårdtur,” fortæller Nanna til TV2.

 

Går til krisepsykolog og er bange for at færdes ude

I to måneder efter overfaldet turde Nanna ifølge TV2 ikke forlade sin lejlighed. Nu går hun ud engang imellem om dagen, men aldrig alene.

 

“Jeg går til krisepsykolog. Hun vurderer, at jeg har posttraumatisk stress. Jeg har angst, når jeg går på gaden, jeg har mareridt, jeg er i konstant alarmberedskab,” fortæller Nanna Skovmand til TV2 og fortsætter:

 

“Hver gang, jeg går ud, er jeg sikker på, at jeg ser en af dem. At de vil komme og slå os ihjel.”

 

En femte mand, der efter politiets opfattelse også deltog i overfaldet, er endnu ikke identificeret og er derfor fortsat på fri fod. Det forventes, at der falder dom i sagen mod de fire tiltalte voldsmænd den 4. juni.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…