Der er ét afgørende spørgsmål i forbindelse med udlændingepolitikken, som journalisterne aldrig stiller

Udlændingepolitikken har endnu engang fået en meget central placering i denne valgkamp. Det afspejler, at den ligger vælgerne meget på sinde.

 

Der er ingen tvivl om, at vælgernes flertal ønsker en stram linje i udlændingepolitikken. Specielt er de optaget af at få begrænset tilstrømningen af asylansøgere

 

Men det huer ikke Journalistisk Venstreparti. De røde journalister prøver hele tiden at anfægte ønsket om en stram kurs og opdrage på vælgerne, så de kommer på bedre tanker.

 

Det gælder ikke mindst på de offentlige TV-stationer.

 

Søndag havde Nyhederne kl. 19 på TV2 således hele tre indslag, der på forskellig vis forholdt sig kritisk til kravet om stramninger. (Se artiklen: ”Med kun fire dage til valget lavede DR og TV2 søndag hæmningsløs propaganda for Helle Thorning”, DKA 14.6.)

 

Ingen kritiske spørgsmål til ”slapperne”

Omvendt er det meget svært at finde eksempler på, at TV-journalisterne laver kritisk journalistik i forhold til de politikere og partier, som ønsker en langt friere asylstrøm og indvandring i det hele taget.

 

Det vil sige De Radikale, Alternativet, Enhedslisten, SF og dele af Socialdemokraterne.

 

Umiddelbart er det faktisk svært at komme i tanke om et eneste eksempel på, at TV-journalisterne i valgkampen har stillet nærgående spørgsmål til ”slapperne” i udlændingedebatten.

 

Det skulle jo ellers være en særlig forpligtelse for TV-stationerne som offentlige medier at sikre alsidighed og balance.

 

TV-journalisterne stiller således aldrig et helt afgørende spørgsmål til disse politikere:

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

”Når du er stærk modstander af den stramme kurs, betyder det så, at du går ind for fri indvandring?”

 

De fortæller heller ikke selv, hvad deres mål er

Det er slående, at de politiske modstandere af en stram kurs heller aldrig af egen drift fortæller, hvad deres mål er.

 

De taler hele tiden om, hvad de er imod. Men de fortæller aldrig befolkningen, hvad de selv ville gøre, hvis de havde ansvaret for udlændingepolitikken.

 

Man har aldrig nogen sinde hørt Johanne Schmidt-Nielsen eller Morten Østergaard give deres bud på, hvilken udlændingepolitik de gerne ville føre, hvis de kunne.

 

Hvad er deres mål? Er det fri indvandring? Eller er det noget andet – i så fald hvad?

 

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

Men de tør simpelt hen ikke give klare svar på disse spørgsmål.

 

De tør ikke

De tør ikke sige, at de går ind for fri indvandring. Det ville vække stor modstand, selv i betydelige dele af deres egen vælgerskare. Her kan mange trods alt godt se, at fri indvandring fra hele kloden ville vælte det danske samfund fuldstændig over ende.

 

Men de tør heller ikke sige åbent, at de er imod fri indvandring. For så skal de svare på, hvordan de selv vil begrænse asylstrømmen.

 

Det har de ikke lyst til. De vil køre på frihjul i udlændingedebatten. De vil profilere sig som dem, der altid siger nej til noget, der ser stramt ud. Men de vil ikke hænges op på noget konkret alternativ. Så kunne de jo få beg på fingrene.

 

Journalistisk Venstreparti og de rigtige meninger

Journalistik Venstreparti giver dem lov til at promenere deres politisk korrekte holdninger uden at stille dem til regnskab for, hvad de selv ville gøre i praksis, hvis de kunne.

 

Læs også
Regeringsforhandlingerne er ramt af store problemer – men Journalistisk Venstreparti prøver at hjælpe ’deres’ Mette

Det er ikke så mærkeligt, at de røde journalister lader være med at stille dem de ubehagelige spørgsmål. De er jo selv en del af denne politisk korrekte sammenhæng. De har heller ikke lyst til at debattere, om man skal have fri indvandring, eller hvad alternativet er.

 

Så Journalistisk Venstreparti stiller kun kritiske spørgsmål til strammerkursen. Den kan alle med de rigtige meninger blive enige om at være imod.

 

Og så lader de være med at stille det simple, men vigtige spørgsmål, som ville afsløre hykleriet hos modstanderne af strammerkursen:

 

”Går du ind for fri indvandring?”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…