Levakovic-familien provokerer nu det danske samfund helt vildt

Facebook

Medens fire medlemmer af den berygtede sigøjernerfamilie Levakoc i øjeblikket afsoner lange fængselsstraffe og vil blive udvist til Koatien, så snart de bliver løsladt, fortsætter flere af den øvrige familien upåvirket med at begå kriminalitet.

 

Alt i alt sidder i øjeblikket ifølge Ekstra Bladet ti af familiens medlemmer bag tremmer og i mandags den 22. juni blev yderligere fire dømt ved Retten i Frederiksberg.

 

De blev alle kendt skyldige i tricktyverier mod ældre mennesker. Længste dom fik gangsterboss Gimi Levakovic’s yngste søn, den 21-årige Santino Levakovic, som blev idømt et år og tre måneders fængsel, og han var i øvrigt den eneste af de fire, der var mødt op i retten for at modtage deres dom.

 

Han blev kendt skyldig i otte forhold, herunder bedrageri som følge af, at han havde hævet 15.000 kroner i en pengeautmat med to hævekort, han ved et tricktyveri havde stjålet fra en 74-årig kvinde.

 

For de tre øvrige gælder ifølge Ekstra Bladet, at søskendeparret den 54-årige  Giovanni Levakovic og den 55-årige Diana Petrovic hver blev idømt seks måneders fængsel, medens det tredje medlem af trion, den 43-årige Moniki Petrovic, fik tre måneders fængsel. De blev alle tre dømt for hver ét forhold.

 

Undgik med nød og næppe udvisning

Medens Santino Levakovic har dansk statsborgerskab og derfor ikke kan udvises, har de øvrige dømte kroatisk statsborgerskab, og det var ifølge Ekstra Bladet ventet, at især Diana Petrovic, også kendt som “tricktyvenes dronning”, i tilfælde af en dom ville blive udvist.

 

Sidste år slap Diana Petrovic med skrækken. Hun blev dengang krævet udvist i forbindelse med en tiltale for trictyveri mod en 59-årig mand og et hjemmerøveri mod en 62-årig kvinde. Dengang smuldrede sagen imidlertid. Ifølge Ekstra Bladet på grund af dårlig hukommelse hos ofrene, og hun blev frikendt.

 

Men også i mandags slap både Diana Petrovic og de to øvrige kroatiske sigøjnere med skrækken, da anklagemyndigheden slet ikke bragte spørgsmålet på bane.

 

“Betingelserne for udvisning efter udlændingeloven er ikke opfyldt denne gang, og derfor kræver vi dem ikke udvist,” forklarede anklager Ebbe Arentoft efter retsmødets aflutning til Ekstra Bladet.

 

Danmarks dyreste og mest kriminelle familie

Læs også
Utrygheden er steget på Indre Nørrebro og på Vesterbro

Samtidig med at medlemmerne af søjnerfamilien Levakovic er berygtede for deres kriminalitet, der omfatter det meste af straffeloven lige fra bankrøverier, hjemmerøverier og til vold og trusler samt indbrudstyverier og tricktyverier mod sær ældre mennesker, er familien også berygtet som Danmarks dyreste.

 

Ingen af familines mandlige medlemmer over 18 år har nogensinde haft et arbejde, men levet sociale ydelser samtidig med, at de begår berigelseskriminalitet i så stor stil, at de kan prale med at køre rundt i dyre biler og bringe fotos af store guldsmykker og bundter af euro-sedler på deres facebooksider.

 

Familien kom til Danmark i 1972 og frem til 2011 har den ifølge beregninger, Ekstra Bladet har fået foretaget, kostet de danske skatteydere 73,9 millioner kroner i sociale ydelser, fængselsophold og institutionsanbringelser af familiens børn.

 

Og drænet i de offentlige kasser fortsætter i fin stil. Således har en revisionsrapport i Københavns Kommune ifølge TV2 afsløret, at fire af familiens mandlige medlemmer hver måned i fire år hævede mellem 20.000 og 24.000 kroner kontant samtidig med, at de begik kriminalitet.

 

“Jeg sprætter dig op”

Familiens overhoved, den berygtede sigøjnergangster Gimi Levakovic, der iøvrigt foretrækker at blive kaldt “Gimi Boss 007”, har adskillige voldsdomme bag sig. Blandt for at forsøge at køre sin tidligere samleverske ihjel samt for at slå hende i hovedet med en donkaft.

 

Og når han møder op på socialkontorerne for at kræve sociale ydelser, lægger han heller ikke fingrene imellem.

Læs også
Minister har fået nok: Mandlige migranter skal kunne smides ud af landet, hvis de gentagne gange krænker kvinder

 

Ifølge en intern undersøgelse i Københanvs Kommune skulle han således have truet med at “sprætte en medarbejder op.”

 

På trods af utallige fængselsophold og årlige millionstore sug i de sociale kasser som supplement til indtægterne fra deres kriminelle aktiviteter befinder den kroatiske sigøjnerfamilie sig trygt og godt i Danmark.

 

Danskerne betaler gildet samtidig med, at de bliver røvet og plyndret.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…