Danny Abdallah er på tålt ophold i Danmark – det forhindrer ham dog ikke i at hygge sig med dyre biler og en ung pige, som skal læres op

Facebook

Danny Abdallah er udvist af Danmark for bestandig pga. grov kriminalitet.

 

Men Danmark har tilsluttet sig internationale konventioner, som forbyder, at han udvises til Libanon, hvor nogen måske venter på ham, på den dårlige måde.

 

Derfor har den kriminelle udlænding befundet sig i Danmark siden 2011, han er på såkaldt ”tålt ophold”.

 

Tålt ophold betyder, at den udvisningsdømte skal melde sig hos myndighederne hver dag, enten i Center Sandholm eller på det nyoprettede udrejsecenter Sjælsmark Kaserne nord for København.

 

Men Danny Abdallah er bedøvende ligeglad med meldepligten, så han har slået sig ned i Nordjylland, hvor han hygger sig med dyre kamphunde, dyre biler, vandpiber og en ung kvindelig lærling.

 

Abdallah bor også i eget hus, det kan man se, fordi han poster billeder derfra på sin Facebook.

 

Hans seneste opdatering handler dog mest om de sidste to nye biler, og den unge pige på 16 år.

 

Man kan se på Abdallahs attituder, at han er meget tilfreds med sit liv, og alle bilerne. Tre styk skriver han.

 

 

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

Om den 16-årige pige skriver han i forbindelse med et billede ud på Facebook:

 

xxx sammen med præsident Danny Abdallah for D.I.k og Bjørn, første dag for den ung pige på 16 år i buisness, trænes af danny til at være forretning dame

 

Den 16-årige pige er altså ved at blive indviet i Abdallahs “forretninger”. Det er den 16-årige man kan se på billedet herunder.

 

Man må sige det er bekymrende, at en ung dansk pige bliver rullet ind i Abdallahs verden. Det må være en hastesag for SSP samarbejdet. SSP står for samarbejdet mellem skole, socialforvaltning og politi.

 

 

Hvem træder i karakter og forlanger loven håndhævet overfor en som Danny Abdallah?

Læs også
Tålt ophold giver afviste asylansøgere og udenlandske forbrydere mulighed for at bevæge sit frit i det danske samfund

Loven siger, at udvisningsdømte har daglig meldepligt, som nævnt i lejrene nord for København.

 

Danny Abdallah har i årevis brudt loven, siden han skabte sig tosset i Center Sandholm, så den daglige ledelse beskikkede ham støttepædagoger til mange tusinde kroner i døgnet.

 

Sidenhen er Abdallah så flyttet til Nordjylland, det er han sikkert blevet enig med ledelsen, Udlændingestyrelsen og politiet om, eller kunne det vel ikke lade sig gøre?

 

Abdallah har for åben skærm fortalt, at han kun snakker i telefon med politiet en gang om måneden. Så ringer de op og fortæller ham, at nu er han sigtet for ikke at melde sig. Og så sker der ikke mere.

 

”Jeg har det godt, jeg kan stå op, når jeg har lyst, spiser når jeg har lyst, og der er ikke nogen der presser mig. Nordsjællands Politi ringer en gang om måneden og fortæller, at jeg er sigtet for ikke at have overholdt min meldepligt og opholdspligt, og så siger jeg, ja det er rigtigt,” fortæller Abdallah. (TV2)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…