Video: Bilen var på vej ud over klippen, men så kastede moderen sig ind foran bilen, hvor hendes tre børn sad

Mor, far og de tre børn på 2, 4 og 6 år skulle på ferie sammen med bedsteforældrene.

 

De havde lejet en hytte i et skønt naturområde, og da de ankom til stedet, gik de voksne ind til receptionen for at ordne det praktiske, mens de tre børn blev siddende i bilen.

 

Men pludselig begyndte bilen at trille med retning mod klippekanten. I et desperat forsøg forsøgte moderen at stoppe bilen ved at kaste sig ind foran den.

 

Som ved et mirakel lykkedes det hende, at sænke bilens fart så meget, at bedstefaren kunne nå at komme hen til bilen og trække i håndbremsen, før den trillede ud over klippen.

 

Bilens fart blev sænket, fordi den kørte over moren. De nu voksne piger siger, at de stadigvæk kan huske bumpet, da bilen kørte over moren.

 

Den tunge bil kunne meget nemt have slået moderen ihjel, men hun overlevede, til gengæld brækkede hun ryggen og blev lam fra hoften og ned.

 

Men det gør ikke noget, at jeg aldrig kommer til at gå igen. Det vigtigste i livet er, at jeg har mine tre børn i live, siger modren fra sin kørestol.

 

Idag er alle børnene voksne, og fordi deres mor altid har været der for dem som en klippefast støtte, vil de gerne dele fortællingen om deres mor, og det må man sige de gør her på en måde, der går lige til hjertet:

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…