Bettina er chokeret: Hun bliver nu smidt ud af sin lejlighed gennem 16 år for at give plads til asylansøgere

Bettina Halbey / Skærmprint Live Leak

Bettina Halbey er en sygeplejerske på 51 år. Hun har i 16 år boet i en dejlig 90 kvadratmeter stor lejlighed i den lille nordtyske by Nieheim. Her er hendes to børn vokset op. Men nu er det slut. Hu er blevet sagt op og skal være ude inden maj. Bygningen skal bruges til asylcenter.

 

Hun skal gøre plads til asylansøgerne

Her skal nogle af de mange asylansøgere fra Mellemøsten og Afrika bor. De strømmer nu til Tyskland i et hidtil uset opfang.

 

Det er blandt andet et resultat af den tyske kansler Angela Merkel historiske og katastrofale beslutning om at åbne Tysklands grænser for alle de asylansøgere, som ønskede at komme til landet.

 

Angela Merkel fik demonstreret storsind overfor asylansøgerne fra fjerne lande. Men prisen skal nu betales af Bettina Halbey og andre almindelige tyskere. Og den pris bliver meget høj.

 

Bettina Halbey  bor i en ejendom ejer af kommunen. Kommunen mangler pladser til de mange asylansøgere som den er forpligtet til at tage imod. Der er i forvejen tre asylcentre, men de er stuvende fulde. Det er dyrt at bygge nyt. Derfor har vi ikke andre muligheder end at bruge kommunens egne bygninger, siger borgmesteren Rainer Vidal til tv. (se videoen nedenfor)

 

Lejernes organisation siger det er tvivlsomt om det er lovligt at sige Bettina Halbey  op. Men indtil videre står beslutningen ved magt.

 

Bettina Halbey  siger, at hun ikke har noget imod flygtninge. Der bor nogle over hende i ejendommen og det går fint.

 

Mange tyskere er enige. Omkring halvdelen af tyskerne mener, at det aktuelle antal er i orden. Kun under en fjerdel siger, der kommer for mange.

 

Nieheim (Foto: Google)

Voksende uro

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

Men der er samtidig en voksende uro over den enorme tilstrømning af asylansøgere og bekymring for fremtiden.

 

Således støttede overvældende mange Bettina X, da hun på Facebook beskrev, hvor ulykkelig hun er over kommunens urimelige beslutning. 200.000 gange blev hendes besked delt.

 

På trods af støtten til flygtningepolitikken er der samtidig et stort flertal på 78 procent af tyskere, som mener, at man skal lukke grænsen.

 

Og modstanden kan hurtig vokse på grund af de mange problemer for de menige tyskere, som asylstrømmen fører med sig.

 

Der er i år kommet 450.000 til Tyskland. Den første uge i september kom der 37.000 og tallet stiger.. Inden årets udgang kan der være kommet en million.

 

Et fredelig, homogent og velfærdssamfund bliver splittet op og præget af vold og pres på velfærdsydelserne.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

Der er allerede nu heftige kampe mellem forskellige muslimske grupper. Og der er en bølge af vold og voldtægter i kølvandet på de mange asylansøgere. Det skriver fire kvindeorganisationer i et brev til integrations og socialministeren. (DailyMail og Gatestone)

 

Der bliver brugt enorme summer på asylansøgerne. De beslaglægger boliger og andre velfærdsydelser. Alt sammen noget mennesker som Bettina X kommer til at betale for med en forringet livskvalitet.


http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/11891631/German-woman-threatened-with-eviction-to-make-way-for-refugees.html

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3249901/German-nurse-faces-eviction-council-block-brought-children-make-way-asylum-seekers.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…