Video afslører en virkelighed med slagsmål og hærværk på asylcentre, som man sjældent ser

You Tube

En del asylansøgere i Europa tilhører en klan eller gruppe, som er i konflikt med andre grupper i det land de kommer fra. Det kan for eksempel være sunni og shia muslimer. Disse konflikter bliver ofte videreført i det land i Europa, hvor de søger asyl. Konflikterne kan fører til slagsmål på asylcentrene. Det læser man jævnligt om. Men ser det sjældent. Her er en optagelse fra et stort tysk asylcenter i Dredsden, hvor der er voldsomme kampe mellem omkring 100 asylansøgere fra Afghanistan og Syrien.

 

Tyskland har oplevet en bølge af asylansøgere, og det har udløst protester og uro i Dresden, hvor yderligere 1000 ankom alene i sidste uge. 300.000 asylansøgninger ligger lige nu klar til sagsbehandling…”(DR online)

 

“Det går stærkt i de her uger. For blot et halvt år siden forsøgte medierne at gøre det til et paradoks, at Pegida-fænomenet havde størst succes i Dresden, en af de få storbyer der endnu ikke var omdannet til en utryg multikulturel mønsterby. Fredag i sidste uge gjorde asylpresset det nødvendigt at bygge en ‘no notice’ teltlejr til 2.000 flygtninge i midtbyen, i en park lige bag operahuset. Lokale demonstrerede naturligvis.” (Uriasposten)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…