92-årig kvinde på el-scooter blev udsat for en tyv – så gjorde hun noget, der overrumplede ham totalt

Wikipedia

Sidste torsdag kom en 92-årig kvinde kørende på sin el-scooter sammen med en 75-årig veninde. De havde været på indkøb.

 

Pludselig så de en mand foran sig, der virkede lusket og så ud, som om han var på vej til at stjæle en indkøbspose fra el-scooterens kurv.

 

Men det skulle være løgn, tænkte den 92-årige, der åbenbart er usædvanligt sej. Hun trådte hårdt på el-scooterens speeder og drønede direkte ind i manden, så han røg bagover!

 

Tumlede til jorden

En talsmand for Wiltshire Politi i Storbritannien beretter om forløbet:

 

”En 92-årig kvinde og hendes 75-årige veninde kørte på deres el-scootere i Brookdene-området ved frokosttid, da de så en mand, der opførte sig mistænkeligt.

 

”Han så ud til at have kig på deres indkøbskurve og nærmede sig dem med en bevægelse, der fik dem til at tro, at han var på vej til at stjæle en indkøbspose fra toppen af den 92-åriges kurv.

 

”Den modige pensionist trykkede hurtigt sin fod ned på scooterens speeder og bankede ind i manden, så han tumlede til jorden.

 

”Da hun kiggede sig tilbage, så hun ham ligge på ryggen på fortovet, hvorefter han kæmpede sig op på benene og løb af sted ned ad en fodgængersti.” (Daily Mirror)

 

En kvinde ud over det sædvanlige

Den formodede tyv beskrives som hvid med mørke øjne og mørkt hår.

 

Læs også
Antallet af hjemmerøverier begået af folk med fremmed baggrund eksploderer – mange ældre udsættes for modbydelige oplevelser

Han vil næppe være stolt ved at fortælle historien om, hvordan han blev nedlagt af en ældre kvinde på el-scooter.

 

Han fik sig en grim overraskelse. Normalt går tyveknægte på gaden efter ældre mennesker, fordi de er lettere ofre. Men her mødte han altså en 92-årig med en kampånd og handlekraft, som sagde sparto.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…