7-årig pige gik ud for at lege – så blev hun udsat for rå vold og modbydelig ydmygelse

Avpixlat / Colourbox

En 7-årig pige og hendes veninde gik ud for at lege i det boligområde, hvor de bor. Så blev de omringet af en gruppe unge, som begyndte at sige ubehagelige ting til de små piger. Derefter kastede de flere ting mod dem, blandt andet et bræt.

 

Det hele kulminerede i, at en af de unge tissede på den 7-årige pige. En ydmygelse, der må have været voldsomt traumatiserende for pigen.

 

Den modbydelige handling blev begået af en 18-årig flygtning fra Angola.

 

Her kan man ikke bare tale om drengestreger. Han begik en hadefuld og aggressiv handling, der skulle nedværdige den stakkels pige mest muligt.

 

Mild dom og fortielse

Episoden foregik i Sundsvall i Sverige. Nu er der faldet dom mod den 18-årige.

 

Han erklærede sig fuldstændig uskyldig. Men retten anså de to pigers forklaring for troværdig. De kunne blandt andet identificere gerningsmanden fra et billede på hans Facebook-side.

 

Men dommen må siges at være mild, når man tager i betragtning, hvor store menneskelige konsekvenser hans handling kan få.

 

Han kom ikke i fængsel, og han blev ikke udvist af landet. I øvrigt blev ingen af de andre i gruppen sigtet for noget.

 

Den 18-årige slap med at betale 3.000 svenske kr. i bøde og 7.600 kr. i erstatning til pigen.

 

Som stort set alle svenske medier undlod den lokale avis Sundsvall Tidning at fortælle læserne, at han var flygtning (Avpixlat). I Sverige mener medierne stadig ikke, at befolkningen kan tåle at få sandheden at vide om disse ting – det kunne jo give anledning til politisk ukorrekte reaktioner.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Integration og politisk korrekthed

I mange år har man diskuteret integration af indvandrere i vores samfund. Ifølge de politisk korrekte har integrationen skullet skabes ved, at vi behandler flygtninge og indvandrere som stakkels ofre. Vi skal imødekomme deres behov og lade være med at stille for mange krav, så kommer integrationen.

 

Denne opfattelse har i vidt omfang vist sig at være ude af trit med virkeligheden.

 

Det er blevet klart, at et stort antal indvandrere slet ikke ønsker at blive integreret i det danske samfund og dets værdier (eller det svenske).

 

Samfundets iver efter at behandle dem blødt og eftergivende, uden at stille for mange krav, ser de tværtimod som en mulighed for, at de kan leve deres eget liv med deres egne værdier i deres egne parallelsamfund. Det gælder i særlig grad flygtninge og indvandrere fra muslimske lande.

 

Denne udvikling fører til en øget opsplitning af samfundet, hvilket er et meget stort problem.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Danskerne som fjender

Men på det seneste er det blevet klart, at noget endnu alvorligere er i gang:

 

Et stigende antal unge indvandrere – specielt med muslimsk baggrund – viser et regulært had til Danmark, danskerne, dansk levevis og danske værdier.

 

De ser danskerne som fjender, som de aktivt skal bekæmpe. Denne holdning udvikler sig både i bandemiljøet og blandt islamister – i stigende grad løber de to ting sammen.

 

Den Korte Avis har for eksempel kunnet berette om islamistiske bandetyper i København, der angreb politiet og kaldte en kvindelig betjent for ”dansker-luder”.

 

Man kan ikke engang spise flæskesteg på altanen

Den kraftigt voksende propaganda fra Islamisk Stat og andre islamister puster mere og mere til det fjendtlige billede af danskerne og deres levevis.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

For nylig gav en pædagog fra Kokkedal ved navn Khaled Mustapha følgende beretning fra et område i kommunen:

 

”Etniske danskere føler sig utrygge herude, og det forstår jeg godt. De kan jo ikke engang sætte sig ud på altanen og spise en flæskestegsmad eller sætte et dansk flag på bordet uden at risikere at blive antastet.” (Politiken, Den Korte Avis).

 

”De tror, at julen er forbudt af Allah”

En højt rangerende britisk politimand med muslimsk baggrund har netop været inde på den samme udvikling i retning af en direkte fjendtlig holdning til det omgivende samfund og dets levevis.

 

Mak Chishty, som han hedder, beretter i Daily Mail, at femårige muslimske børn for eksempel har et sådant forhold til julen. De opfatter den ikke bare som ikke-muslimsk, men som decideret anti-muslimsk. De tror, ifølge den muslimske politimand, at julen er forbudt af Allah.

 

Her er der ikke længere ”kun” tale om problemer med integrationen. Her er der tale om decideret aggressive reaktioner overfor danskere, briter osv. – med angreb på vores levevis.

 

Den 18-årige flygtning, der tissede på en 7-årig svensk pige, var heller ikke ”bare” dårligt integreret. Vi kender ikke hans nærmere baggrund. Men hans adfærd tyder i høj grad på, at han så pigen som en fjende, der skulle ydmyges.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

Han må føle sig opmuntret af, at det svenske samfund reagerede så svagt på denne ydmygelse.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…