Video: Først stjal han mandens penge – så reddede han hans liv

Det er sent på aftenen på en metro-station i Paris. En mand er faldet i søvn på et af sæderne, efter alt at dømme er han fuld.

 

En anden mand går hen til ham og sikrer sig, at han er i dyb søvn. Så sætter han sig ved siden af den fulde mand og tømmer hans lommer – først på den ene side, så på den anden.

 

Derefter går tyven væk. Så vågner den fulde mand op, og han går på vaklende ben hen mod perronens kant, mens han krummer sig sammen og tydeligvis har det dårligt.

 

Pludselig ryger han ud over kanten og ned på skinnerne, hvor han bliver liggende.

 

Overvågningsvideoen viser, at han anden mand går rundt på perronen og ser den fulde mand vakle hen til kanten og falde sig ned. Men denne tilskuer er tilsyneladende fuldstændig ligeglad med, at den fulde mand er i stor fare.

 

Han foretager sig intet, tværtimod vender han ryggen til.

 

Befinder sig i den yderste fare

Toget kører ind på perronen, og situationen ser ekstremt farlig ud for den fulde mand på skinnerne.

 

Så kommer en mand løbende hen ad perronen for at hjælpe ham. Det er såmænd tyven fra før! Nok er han en tyv, men han viser større medmenneskelighed end den anden mand, der bare lod som ingenting.

 

Toget standser ved perronen, inden det kører den fulde mand over. Men manden på skinnerne kan stadig væk befinde sig i den yderste fare. Han kan være slået bevidstløs, han kan have fået et hjerteanfald, han kan have fået elektrisk stød.

 

Situationen kan få dødelig udgang for ham. Men den tililende tyv får ham hevet op på perronen.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Først stjal han mandens penge, så reddede han ham – måske fra døden.

 

(The Local, Daily Mail)

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…