Vagten på muren

Historiker og journalist Lars Hedegaard har udgivet en ny bog på People’s Press med den ildevarslende titel ’Attentatet’.

 

Hvis der er nogle, der tror, at der er tale om en langsommelig og kedelig gennemgang af skudattentatet på Hedegaard i februar 2013, så tager man grundigt fejl.

 

Bogen er et velfortalt og ofte muntert opgør med Islams attentat på friheden, folkestyret og retsstaten i den vestlige verden.

 

I sin udlægning af Islam som bevægelsen praktiseres i dag er Hedegaard ganske enig med præstestyret i Iran og koranmissionærerne i Saudi-Arabien. Moderne Islam er således smukt og enkelt defineret af lederen af Islamisk Stat Abu Bakr al-Baghdadi: ” Islam was never for a day the religion of peace. Islam is the religion of war”.

 

Denne udlægning er pænt fulgt op af den tyrkiske præsident Erdogan: ” There is no such thing as moderate Islam. There is only Islam.”  Og et samtykke fra vores hjemlig imam Abdul Wahid Pedersen:” Med Islam køber du hele pakken”.

 

Naturligvis indeholder Lars Hedegaards ’Attentatet’ en i øvrigt spændende beretning om mordforsøget på ham, men bogen er mere et opgør med det Danmark, der nægter at se realiteterne i øjnene. ” I må ikke male billeder af fjenden”, formanede Napoleon sine generaler. Og det er lige, hvad vi gør.

 

Obama og Cameron kappes om at skildre Islam som kærlighedens og fredens religion uanset et uendeligt antal terrorhandlinger begået i Allahs navn overalt på kloden. Ifølge dagbladet Politiken begås misgerningerne imidlertid af ’ enkeltstående galninge’, der naturligvis ikke kan forbindes direkte med Islam som sådan. Som Hedegaard bemærker i bogen, er vi snart derhenne, at vi benægter at Islam har noget med Islam at gøre.

 

Lars Hedegaard er ualmindeligt forhadt på venstrefløjen og i kulturradikale kredse. Efter mordforsøget blev Hedegaard hånet i Politiken for at have accepteret livvagter fra PET i stedet for som et mandfolk at gå sin død tappert i møde. Efter i mere end 15 år at være svinet til som, nazist, fascist og islamofob  er Hedegaard ikke desto mindre i fineste skriveform.

 

Han er heldigvis udstyret med en overdådig humoristisk sans og en selvironi, der utvivlsomt har bevaret hans robuste psyke og som præger det opgør med de mange fjender og attentatmænd, som er bogens kerne.

 

Når man lægger bogen fra sig, ser man Hedegaard som en ældre vismand, der fra en ophøjet bjergtinde mildt og overbærende betragter menneskenes forvirrede og vildfarne børn. Et stærkt budskab fra Lars Hedegaard, vores årvågne vagtpost på borgmuren . ’Attentatet’ kan stærkt anbefales til alle frihedselskende mennesker, der ønsker at forblive frie.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Lars Hedegaards bog kan fx bestilles HER.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…