Video: Den 15-årige har intet buskort, og da chaufføren beder ham om at købe billet, bliver hun kaldt racist, og så bliver han voldelig

En efter en går gymnasieeleverne ind i bussen hos chaufføren Cindy Wendtz. De viser deres ID-kort, hvor der er et gult mærke, som betyder, at de kan køre gratis.

 

En 15-årig sort elev har ikke noget ID-kort, og Cindy Wentz fortæller ham derfor, at han er nødt til at betale en dollar for en billet.

 

Efter ham kommer en anden elev, som har et ID-kort, men ikke noget gult mærke på. Han får at vide, at han må betale en halv dollar for turen. Så vælger han at stå af.

 

Da Cindy Wentz begynder at køre, fortryder hun dog den sidste besked. Hun åbner døren for eleven og siger, at han får lov til at slippe denne ene gang, men så må han sørge for at have det gule mærke i morgen.

 

Så bliver den sorte elev rasende og beskylder hende for at være racist, eftersom den anden elev slipper, mens han må betale.

 

Hun svarer ham, at det intet har med racisme at gøre. Når han slet ikke har et ID-kort ved hun ikke, om han overhovedet er elev. Hvis han bare havde haft kortet, ville hun have sagt det samme til ham, som hun sagde til den anden elev.

 

En tur på hospitalet

Hun siger så, at hvis han begynder at blive næsvis, vil hun sende ham ud af bussen. Han begynder at gå ud, men undervejs truer han med at slå hende.

 

”Prøv at lægge hånd på mig og se, hvad der sker,” siger hun. Og det er lige præcis, hvad han gør.

 

Han slår hende i ansigtet, hvorefter han springer af bussen.

 

Cindy Wentz måtte en tur på hospitalet og blive hjemme fra arbejde et par dage.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Drengen er blevet sigtet for overfald ved en ungdomsdomstol. Han har fået forbud mod at vise sig i busselskabets busser fremover.

 

(KWQC-TV, The Blaze)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…