Over for mig sad tre indvandrerdrenge, som gjorde min togtur meget ubehagelig – de oplevede samfundet som svagt

Nu kommer der råbende ramaskrig lige fra partifæller til det yderste venstre om, hvor racistisk Inger Støjberg er, fordi hun kaldte nogle indvandredrenge for ”indvandrere”.

 

Man glemmer sagens kerne og hænger sig i bagateller.  Mange af deres argumenter falder i tråd med Holbergs Erasmus logik, ”sten kan ikke flyve, morlil kan ikke flyve, ergo er morlil en sten.”

 

Det politisk korrekte væsen glemmer ”PØLSEN men hænger ved ØLSEN”.

 

Inger Støjberg er ikke alene om sådan en oplevelse.

 

En ubehagelig togtur

Jeg var en gang med tog fra København til Hobro. Jeg fandt min plads, spiste medbragte madpakke og drak en dåse øl. Så åbnede jeg min bog for at læse.

 

Det var ”Fatimas Hånd”.

 

Man kan se på omslaget, at det ikke er muslimsk venligt.

 

Over for mig sad 3 arabere, jeg ved ikke, om de var indvandrere med dansk pas.

 

En af dem pegede på min bog og sagde noget til de andre. Det startede i Roskilde, de var uforskammede over for mig med truende blikke, med uforståelig snak.

 

Jeg sad der fra Roskilde til Horsens – uvist hvornår og hvordan jeg får en dolk.  I Horsens gik de ud af toget. Så kunne jeg trække vejret.

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

 

Der er noget, de burde lære hjemmefra, hvis de vil bo I et samfund som det danske. Det er ikke skadeligt at kalde en spade for en spade. Det er ikke ”DEM og OS”. Det er blot Inger Støjbergs oplevelse.

 

Opdragelse er nødvendig

Der var en gang vores barnebarn, Katrine, fik en is. Hun smed papiret og hendes mor irettesatte hende: ”Put det i skraldespanden ”. Hun var kun 5 år.

 

Derefter kom en stor rockerlignende person, købte en is og smed papiret. Katrine gik hen til ham: ” i skraldespanden”.  Vi var alle bange, men han fik samlet papiret op, smidt i skraldespanden og kørte væk.

 

En dråbe gift er nok til at forgifte en hel kande mælk, det gavner ikke at give skylden til mælken, men man burde se på, hvordan man forhindrer, at giften kommer i mælken.

 

Det er et svagt samfund, der ikke opdrager sine børn og unge

Inger Støjberg er blot en budbringer. Det gavner ej heller nogen at skyde på budbringeren. Det er en øjenåbner for forældre og integrations medarbejdere mv., hvordan opdrager man unge mennesker til at tage et ansvar.

Læs også
12-årig dreng blev udsat for modbydeligt overfald fra to indvandrerdrenge – TV2 bagatelliserer sagen

 

Det er opdragelse, man burde have med hjemmefra. Mange indvandreunge, selvfølgelig ikke alle, misforstår den danske politiske ”korrekthed” som et samfunds svaghed.  Det er her hunden er begravet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…