Ny meningsmåling afslører en folkelig flodbølge mod masseindvandring i Tyskland – og flere går i demonstration

You Tube

 

Målingen viser, at hver anden tysker er kritisk over for masseindvandring og “islamisering” af landet. I realiteten er det 76 procent, hvis man tæller, dem der svarer “delvis”.

 

Meningsmålingen tager udgangspunkt i de demonstrationer mod masseindvandring og islamisering, som hver mandag bliver afholdt i Dresden under navnet PEGIDA.

 

Har De forståelse for demonstrationerne mod den islamiske stat og islamiseringen af landet?

 

Af de 1.107 adspurgte, svarede

30 % “fuldt ud”

19% “til dels”

26% “både og”

10 % “til dels ikke”

13 % “nej slet ikke”

kun 13% “nej, slet ikke”.

 

På spørgsmålet om de er bekymrede, hvis radikal islam eventuelt vinder indflydelse i Tyskland, svarede 73% af borgerne svarede “ja”. snaphanen.dk har oversat fra Die Zeit:

 

Frygten for radikale islamister præger ifølge undersøgelsen et stort antal mennesker i Tyskland. 73 procent af tyskerne sagde, at de bekymrer sig for, at radikal islam vokser i indflydelse. Særlig udbredt (78 procent) er denne holdning hos personer over 55 år. Men selv blandt 18- til 24-årige, svarede 66 procent “Ja, jeg er bekymret.”

 

Langt over halvdelen af respondenterne fra december 12-15 spørgeundersøgelsen mener også at Tyskland modtager for mange flygtninge.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

http://snaphanen.dk/2014/12/17/halvdelen-af-tyskerne-sympatiserer-med-pegida/

 

15.000 demonstrerede mandag

Baggrunden for meningsmålingen er en række demonstrationer mod Tysklands udlændingepolitik. Disse demonstrationer skrev Den Korte Avis om i mandags den 15.12.

 

http://denkorteavis.dk/2014/staerk-folkelig-modstand-mod-udlaendingepolitikken-ryster-tysklands-politiske-elite/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=20141215_Gidseltagning%20frygtes%20at%20v%C3%A6re%20terror%20mod%20tilf%C3%A6ldige%20mennesker.%2015.december%202014&utm_campaign=Gidseltagning%20frygtes%20at%20v%C3%A6re%20terror%20mod%20tilf%C3%A6ldige%20mennesker.%2015.december%202014

 

Om aftenen den 15.12 blev der igen demonstreret i Dresden. Det er niende mandag, der har været demonstrationer. I begyndelsen var der nogle få hundrede. Forrige mandag var der 10.000 og det var denne mandag steget til 15.000.

 

Først var der ikke meget opmærksomhed omkring protesterne. Men nu bliver de taget op i de fleste medier – aviser og TV. De fleste politikere og meningsdannere forsøger at isolere dem som fremmedsangste. Men indtil videre har det altså ikke stoppet tilslutningen til demonstrationerne og tilkendegivelserne i meningsmålinger.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Det er bevægelsen PEGIDA, som har arrangeret demonstrationen. Det står for Patriotiske europæere mod islamiseringen af Vesten (Patriotische Europäer gegen die Islamiserung des Abendlandes).

 

Bevægelsen understreger at de ikke er imod indvandring og de går ind for at hjælpe flygtningen. Men de står også vagt om de vestlige frihedsværdier.

 

I TV AVISEN 21.30 tirsdag aften var der denne interessante iagttagelse fra en korespondent i Tyskland:

 

Kim Bildsøe Lassen, Nyhedsvært: Michael Reiter, du er med mig fra Dresden. Du har været til demonstration hele aftenen. Prøve at sige mig, hvad det er for en gruppe som her demonstrerer. Er det som politikeren her sagde, mest nynazister i nålestriber?

Michael Reiter, TV-avisen: Altså, jeg kiggede meget nøje efter, og jeg så ingen nålestriber, jeg så en lille håndfuld nynazister, og tyske højrepopulister, til gengæld så jeg mange tusinde helt almindelige tyskere. Det var den tyske middelklasse, der demonstrerede i dag. . (citeret fra Uriasposten.dk)

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…