Video: Hun blev rasende og kørte sin nabo over fire gange – læs hvad det endte med

Marina Skhurina, 37 år, havde fået ny bil.

 

På videoen kan man se, at hun i den høje sne har problemer med at få den kørt ud af den smalle gård ved hjemmet. Hun kører frem og tilbage for at finde den rigtige vej ud.

 

Hendes nabo, en kvinde på 67 år, træder ud af sin dør med en skål mad til sine høns. I stedet for at vente på, at naboen passerer bilen, kører Marina Skhurina frem – og rammer kvinden.

 

Naboen vakler ved sammenstødet, og hendes skål laver tilsyneladende en skramme i den splinternye bil. Hun falder så om i sneen, mens Skhurina besigtiger skaden. Da Skhurina går tilbage og sætter sig ind bag rattet, ruller naboen ind under bilen.

 

Men Skhurina træder bare på speederen og kører hen over naboens arm. Derefter sætter hun bilen i bakgear og kører armen over endnu engang.

 

Og Skhurina standser ikke her. Hun tager turen frem og tilbage over naboens arm én gang til. Muligvis rammer hun også andet end armen. Det giver et ryk i kvindens krop hver gang.

 

Hævder, at hun ikke var klar over det

Bagefter erkendte Skhurina, at hun var rasende over, at hendes nye Nissan var blevet skrammet. Men hun hævdede, at hun ikke var klar over, at hun kørte kvinden over fire gange i træk.

 

Det lyder mærkeligt, at hun slet ikke skulle have registreret, at der var noget galt.

 

Under alle omstændigheder fremgår det af videoen, at Skhurina ikke viser nogen bestyrtelse eller hjælpsomhed, da hun opdager, at nabokvinden ligger medtaget i sneen, hvor bilen har kørt frem og tilbage.

 

Hun går hen og skælder voldsomt ud på kvinden, hvorefter hun oven i købet sparker noget sne op på hende.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Til syvende og sidst ringede Skhurina dog efter en ambulance.

 

Videoen vidner om en uhyggelig mangel på medmenneskelighed. Marina Skhurina hidser sig så meget op over en skramme i den ny bil, at hun er bedøvende ligeglad med det menneske, som bilen har kørt hen over.

 

Det er oven i købet hendes egen skyld, at naboens skål kom i berøring med bilen.

 

Et mirakel

Når man ser videoen, må man regne med, at naboen er blevet hårdt kvæstet. Men da ambulancefolkene hentede kvinden, kunne de konstatere, at hun ved et mirakel var sluppet med små skader.

 

Den dybe sne havde åbenbart betydet, at armen ikke blev nær så hårdt ramt, som det kunne se ud til.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Men det kunne Marina Skhurina jo ikke vide.

 

Politiet i den russiske by Aldan siger, at det overvejer at rejse sigtelse mod hende.

 

(Kilde: Daily Mail)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…