Muslimer har presset stor butikskæde til at forbyde salg af svinekød og erstattet det med halal-kød

Bacon og skinke er nærmest en nationalspise for englænderne. Men det kan de altså ikke længere købe i 185 af Subways butikker.

 

Den store butikskæde, SubWay, der sælger fastfood, har netop bøjet sig for et stærkt muslimsk pres.

 

Butikskæden har besluttet at fjerne al svinekød fra omkring 200 butikker. For fremtiden sælger de kun kød, der er tilladt efter muslimske forskrifter: Halal-slagtet kød. (MailOnline)

 

Ifølge avisen, er det ledelsen selv, som åbent erkender, at ændringen er sket efter ”stærke krav” fra muslimske kunder.

 

Vi tilpasser vores udbud til kunderne. Hvis befolkningens sammensætning ændre sig i et område, så tilpasser vi os det, siger en talsmand fra kæden. (MailOnline)

 

Der er nu en del større byer, hvor briterne er i mindretal. Og det sætter sig spor på mange områder. Dette er altså ét af dem.

 

 

Briterne må indordne sig under muslimer

 

I stedet for bacon og skinke må briterne finde sig i at spise kød, der er slagtet efter muslimske forskrifter, hvis de vil handle hos Subway.

 

Halal-slagtning betyder, at dyrene får halsen skåret over og dør langsomt, mens de bliver tømt for blod. De skal ikke være bedøvede, når det sker, men i Storbritannien er en del af dyrene i dag bedøvede. Og en talsmand fra Subway siger, at al halal-kød i deres butikker kommer fra dyr, der er blevet bedøvede.

 

Men halal-slagtning er langt mere end selve slagtemetoden. Alle halal-slagtede dyr bliver slagtet, mens en imam læser islamiske bønner og som det vigtigste siger: ”Allah er størst”.

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…