Her er verdens bedste hotelbyer

Sorrento, Italien

 

 

24. februar 2014. Hotelgæsterne er mest tilfredse med hotellerne i Sorrento i Italien, som dermed indtager førstepladsen på trivagos nylige liste over de mest populære hotelbyer. På andenpladsen finder man tyske Dresden, mens polske Gdansk, kroatiske Dubrovnik og Siem Reap fra Cambodja fuldender top 5. 

 

Dresden

 

Noget kan tyde på at Polen er et godt rejsemål, hvis hotelkvaliteten prioriteres højt. Mens de europæiske destinationer generelt dominerer top 10, er specielt de polske hoteller gode til at stille deres gæster tilfredse. Havnebyen Gdansk på tredjepladsen scorer 84,01% i gennemsnit, mens Krakow på sjettepladsen scorer 83,25% og hovedstaden Warszawa på niendepladsen står noteret for 82,95%. 

 

Mindre overraskende er det måske at hele 16 byer fra USA har fundet vej blandt de 100 bedste. Servicen i USA er bredt anerkendt for at have højt kvalitet. Italien er landet med næst flest byer, nemlig 8. Derefter kommer Spanien og Tyskland som begge har 6 byer i top 100. 

 

Krakow

 

Danske rejsefavoritter imponerer ikke

Hotelomdømmet er ikke videre imponerende blandt mange af danskernes absolutte favoritter. Storbyer som New York (59), Rom (60), Amsterdam (87), Paris (92) og London (96) ligger alle i den tunge ende af listen. Eneste nordiske by på listen er Stockholm som nummer 43 med en score på 80,20%.

 

Top 10

 

*Ranglisten er baseret på en evaluering af mere end 82 millioner online hotelanmeldelser foretaget på trivago, samt de største internationale bookingsider. Listen inkluderer kun byer med mere end 130 hoteller, og mere end 60 anmeldelser per hotel.

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

Se hele top 100 her:

http://imgec.trivago.com/contentimages/press/images/Top100-2014-DK.pdf

 

Warszawa

 

Om trivago:

www.trivago.dk giver rejsende en unik mulighed for at finde det perfekte hotel til den bedste pris. trivago hjælper hver måned 45 millioner brugere med at sammenligne priser fra mere end 200 hotelbookingsider. Mere end 700.000 hoteller og mere end 82 millioner hotelanmeldelser fra hele verden er inkluderet i trivago’s søgninger, som dermed giver brugerne de bedste vilkår i deres rejseforberedelse. I gennemsnit sparer rejsende 35 % per booking ved at benytte trivago. For at gøre det så nemt som muligt lader trivago tilmed den rejsende søge efter en bestemt region, by eller hotelnavn. trivago GmbH blev grundlagt i 2005 og har hovedkvarter i Düsseldorf, Tyskland, hvorfra de mere end 39 forskellige landeplatforme drives af virksomhedens medarbejdere. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…