Sigøjnerboss håner danskerne: ”Det er jeres skyld, at vi er kriminelle”

Arkivfoto fra familiens storhedstid / privatfoto

Ingen aner, hvor mange romaer, der findes i Danmark. Ifølge Europarådet er der op mod 10.000, medens Dansk Flygtningehjælp i 2011 skønnede, at antallet lå på omkring 2.000.

 

De berygtede sigøjnerklaner er igen kommet på dagsordenen, efter at EU har kritiseret Danmark for manglende integration af romaer, altså sigøjnere.

 

Og den er bossen for den dybt kriminelle og berygtede Levakovic-familie, Gimi Levakovic, helt med på.

 

”Ja, der er problemer med integration af sigøjnere. Men vi har aldrig fået en chance,” siger han til Ekstra Bladet og fortsætter:

 

”Vi har været diskrimineret i så mange år, og jeg mener, at de unges kriminalitet kunne være undgået, hvis vi var blevet bedre integreret,” hævder den 45-årige sigøjnerboss, som har råd til at bo i en villa på Amager, selvom han aldrig nogensinde har haft et arbejde.

 

Tog sin 12-årige søn med på tyvetogter

Udtalelsen om, at de unges kriminalitet kunne have været undgået, hvis romerne var blevet bedre integreret, skal dog tages med et gran salt, når de kommer fra sigøjnergangsterens mund.

 

Således har Gimi Levakovics ældste søn, Santino på 20 år, ifølge Ekstra Bladet fået kriminaliteten ind med modermælken. Da sønnen var blot 12 år gammel, tog Gimi Levakovic ham med på tyvetogter og andre familiemedlemmer tog ham med på gaderøverier.

 

Og skal man tage sigøjnergangsteren Gimi Levakovic på ordet, må det således også være manglende integration, og dermed samfundets skyld, at han ved midnatstid den 27. april 2011 bevidst påkørte sin tidligere samlever gennem 20 år med så stor fart, at hun blev slynget op i luften og landede på nogle parkerede biler, samt at han tre år tidligere i 2008 havde banket hende i hovedet med en donkraft.

 

Da han den 8. august 2011 blev idømt to års fængsel for påkørslen, bad han dommeren om at blive løsladt, da hans tre mindste børn netop var blevet tvangsfjernet. Hans ønske blev dog ikke imødekommet.

 

Har på fire år kostet Københavns Kommune 16,8 millioner kroner

Læs også
Utrygheden er steget på Indre Nørrebro og på Vesterbro

Tvangsfjernelse og anbringelse af børn på institutioner og kontante ydelser til den kriminelle Levakovic-familie har ifølge en intern revisionsrapport, som Ekstra Bladet har fået indsigt i, på blot fire år kostet de københavnske skatteborgere 16,8 millioner kroner.

 

Når udgifter til retssager, fængselsophold, ophold på institutioner og de kontante ydelser, som Levakovic-familiens medlemmer hæver sideløbende med deres kriminelle aktiviteter, lægges sammen, løber regningen til skatteyderne op på mere end 100 millioner kroner, viser beregninger, som Ekstra Bladet har fået foretaget.

 

Det tynder ud i familien

Selvom det efter tre udvisningsdomme inden for det sidste års tid har tyndet ud i den berygtede gangsterfamilie, er der stadig omkring 50 medlemmer tilbage til at lænse Københavns Kommune for årlige millionbeløb, og af dem er samtlige mandlige medlemmer over 15 år – pånær en handicappet – kriminelle med fængselsstraffe bag sig.

 

Den første udvisningsdom ramte den nu 27-årige Jura Levakovic den 26. august sidste år, hvor Østre Landsret stadfæstede Københavns Byrets dom om udvisning til Kroatien med indrejseforbud for bestandig.

 

Dermed var en årelang kriminel løbebane i Danmark slut. En løbebane, der startede om otte-årig, og som omfattede næsten hele kriminalregistret med blandt andet deltagelse i gruppevoldtægt, gaderøverier, bankrøverier, røverier, vold og hæleri, og som blandt andet havde indbragt ham to betingede udvisningsdomme.

 

Da hammeren så endelig faldt i Østre Landsret med udvisning til Kroatien for bestandig, begyndte han at vræle og råbte rasende: ”I Danmark knepper I hunde!”

Læs også
Røde partier sætter Mette Frederiksen under stort pres for at give indvandrerne flere penge til velfærd på bekostning af danskerne

 

To onkler fulgte efter

Jura Levakovic kommer dog ikke til stå helt uden familie, når han efter udstået straf i Danmark, er havnet i Kroatien.

 

Han får på et tidspunkt selskab af sine to onkler, brødrene Django og Stefano Levakovic, som i Østre Landsret den 26. juni i år fik stadfæstet en byretsdom på udvisning for bestandig til ligeledes Kroatien.

 

Det var et ualmindeligt råt og brutalt hjemmerøveri mod en 77-årig mand, som fik hele sin lejlighed raseret, der udløste udvisningsdommen og dermed i princippet afslutningen på en livslang kriminel karriere i Danmark.

 

Således har Django Levakovic et strafferegister bag sag med straffe på tilsammen 12 års fængsel, medens hans bror Stefano kan præstere et strafferegister på lidt over sammenlagt ti års fængsel.

 

Udvisningsdomme har måske signalværdi, men ….

Udover signalværdien er spørgsmålet imidlertid, hvor stor en reel værdi disse udvisningsdomme har i en situation, hvor landets grænser ligger åbne og ubevogtede hen.

Læs også
Politiet understreger, at to kriminelle er ”pæredanske” – men når de kriminelle er indvandrere, skal der ikke tales om det

 

Eller, som Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, udtrykte det på sin facebook, da udvisningsdommene over de to Lakovic’er faldt den 26. juni:

 

”Er der lige én, som gider forklare mig, hvordan vi med Danmarks latterlige pivåbne grænser undgår, at de to gangstere bare kommer drønende ind i landet igen, når de mangler penge …?”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…