Så har man set det med: Menneskesmuglere og asylansøgere ankommer i privat jetfly

Foto: Arkiv - Wikipedia Commens

Mandag aften omkring kl. 21 landede et privat jetfly fra Beirut i Malmø Airport i Sturup. Det havde en besætning på tre, nemlig de to egyptiske piloter og en libanesisk kvinde, der tilsyneladende fungerede som stewardesse.

 

Flyets passagerer fik myndighederne til at spærre øjnene op: De oplyste under afhøring, at de var asylansøgere!

 

Deres baggrund kendes foreløbig ikke. Men der er i hvert fald ingen tvivl, at man skal tilhøre den absolutte overklasse for at kunne betale menneskesmuglere for en så luksuriøs rejse.

 

Flyet var blevet bedt om at sende sin passagerliste, men det var ikke sket. Derfor troppede politiet op ved modtagelsen.

 

Besætningen er blevet anholdt, mistænkt for menneskesmugling – altså forsøg på at bringe de 10 passagerer illegalt til Sverige.

 

Ud af kontrol

Disse asylansøgere på første klasse bærer ved til debatten om, hvem det er, der kommer helt op til de nordiske lande for at søge asyl.

 

Det er i hvert fald ikke de mennesker, der har størst behov for hjælp. De sidder i overbefolkede og meget sparsomme flygtningelejre i nærområderne.

 

De mennesker, der kommer helt herop, har råd til at betale klækkelige summer til menneskesmuglere. Og når de først er her, bliver de omfattet af asylregler, som får tilstrømningen til Nordeuropa til at vokse voldsomt.

 

Det er simpelt hen ikke holdbart for vores samfund.

 

Når der så lander et privat jetfly med menneskesmuglere og asylansøgere, sidder man virkelig med fornemmelsen af, at tingene er kommet helt ud af kontrol.

Læs også
Tyskerne er blevet mere kritiske over for asylansøgere – de stoler ikke på dem

 

Her er det Sverige, men det kunne jo også være Danmark.

 

Charter-turisme for asylansøgere er kommet til Norden.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…