Knas i parforholdet? Her kommer en behagelig løsning

Colourbox

I en undersøgelse foretaget af Voxmeter for FDM travel svarer hele tre ud af fire danskere (77 %), at ferie er godt for parforholdet. Ligeledes svarer knap halvdelen af de adspurgte, at det er romantisk at bo på hotel.

 

Slappe af

”Ferie er for de fleste ensbetydende med at trække stikket ud. Der er tid til at slappe af og gå ned i gear, og vigtigst af alt har man mere tid til at være sammen med hinanden og familien. Mange vil i den kommende tid stresse rundt for at finde den helt rigtige julegave til deres partner, men ender måske med en gave, der ligner den fra sidste år. I stedet kan man vælge at investere i fælles rejseoplevelser, som man har for livet”, siger adm. direktør hos FDM travel, Jan Lockhart.

 

Rejsegavekort

Beslutter man sig for at give en rejse i julegave, kan man vælge at overraske sin partner ved at booke og planlægge hele rejsen på forhånd. Man kan også vælge at give et gavekort, der er øremærket til et bestemt land, og endelig kan man lade det være helt op til modtageren selv at bestemme rejsedestinationen.

 

Alt ordnet på forhånd

”Det har i lang tid været populært at give et rejsegavekort til sin partner. Men nu ser vi, at flere begynder at give rejser i julegave, der er både betalt og planlagt på forhånd. Dermed er det eneste, modtageren skal gøre at pakke kufferten og huske passet. Det falder i god jord hos de fleste, som synes, at det er rart, at rejsedestinationen allerede er besluttet på forhånd, og at der er taget hånd om det praktiske. Det gælder alt lige fra hotelbooking til arrangering af børnepasning”, siger Jan Lockhart.

 

Populære rejsemål

Hvad enten rejsen er bestemt på forhånd, eller modtageren selv skal vælge, er der særlige rejsemål, der hitter blandt par, og som ligger i hver sin ende af prisskalaen. Det er bl.a. en storbyferie til New York, hvor der er afsat masser af tid til sightseeing og power-shopping, eller en forlænget weekendtur til Paris eller Barcelona, hvor gastronomien er i fokus.

 

Endelig er det populært at tage på miniferie til f.eks. Tyskland, hvor temaet for ferien er enten sport, vin, eller wellness. Et ophold, der ligger i den billigere ende, og som holder sig indenfor manges julegavebudget.

 

Undersøgelsen er foretaget af Voxmeter på vegne af FDM travel og er baseret på svar fra 1.000 danskere.

 

www.fdm.dk

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…