Grov diskrimination for offentlige midler: Pigerne fra muslimsk skole i Aarhus måtte ikke deltage i klassetur til Mekka

Pigerne i 7. klasse skulle ikke pakke kufferten, da klassen skulle på klassetur i påsken. De går nemlig på den muslimsk skole, Lykkeskolen, der ligger i det indvandrertætte Brabrand i det vestlige Aarhus.

 

Klassen skulle på en ”lille pilgrimsrejse” til Mekka i Saudi Arabien. Og her er det ikke tilladt pigerne at være med.

 

Det retter den muslimske skole sig efter. Lykkeskolen tager hver andet år eleverne i  7. og 8. klasse på en ´lille pilgrimsrejse´ til Mekka og andre hellige steder i Saudi Arabien. Men det er altså kun drengene som kommer afsted. Sådan er det hvert år.

 

Pigerne må ikke rejse uden deres værge

I Saudi Arabien følger man meget nidkært reglerne i Koranen, sharia. De bygger på et meget ortodoks islamistisk menneskesyn, hvor kvinden betragtes som mandens undersåt og ejendom, og uden myndighed til at bestemme over eget liv.

Piger og kvinder har ingen personlig frihed. De må ikke færdes frit. Det er forbudt for piger og kvinder at rejse uden en værge. Og værgen skal altid være en mandlig slægtning eller familiemedlem, som kan vogte over hendes dyd og gøren og laden.

Skolelederen og de mandlige lærere på Lykkeskolen kan altså ikke være værge eller ´mahram´ for de muslimske piger, fordi de i princippet kunne danne par.

Hvis pigerne skulle med på skolerejsen ville det altså betyde, at hver eneste pige skulle have sin egen personlige værge med.

 

Skolen følger reglerne

Skoleder Ahmed Moussa forklarer til TV2oj at de saudiske myndigheder hvert år siger nej tak til pigerne, og at skolen synes dette er meget urimeligt, fordi man støtter lighed mellem drenge og piger.

Og pigerne er også kede af det, fortæller han, imidlertid ved pigerne godt, at det ikke nytter at plage for at komme med.

Det kan undre at skoleleder Ahmed Moussa giver indtryk af at være overrasket over, at de saudiske myndigheder afviser de muslimske piger på Lykkeskolen. ’Rejse-reglen´ er jo elementær viden for enhver praktiserende muslim.

På Lykkeskolen ved man naturligvis godt, at det ALDRIG kan lade sig gøre at få pigerne med på en skolerejse til Mekka. Når man stiller sig op og foregiver at være  overrasket, er det intet andet end hykleri og spil for galleriet.

De frygter at miste deres økonomiske støtte

Forklaringen er sandsynligvis den, at man er bange for, at fokus på sagen kan få konsekvenser for skolen. Den kunne for eksempel miste sig økonomisk tilskud.

På en friskole som Lykkeskolen bliver henved 80 procent af udgifterne til skolens drift betalt af de offentlige kasser.

Læs også
“Forfølgelse af kristne er næsten på folkemordsniveau” – politisk korrekte politikere og medier gør ingenting

Skolen har altså år efter år fået et meget stort tilskud på trods af at de groft diskriminere pigerne.

 

Det kunne være interessant at vide,  hvor meget skolen giver i tilskud til rejser, hvor piger er udelukket fra at deltage? Og hvor stor en del af disse tilskud er fra de offentlige kasser? Betaler de dnske skatteydere til diskriminering og indoktrinering i kvindefjendske holdninger?

 

De ender som ”islamistiske kloner”

Skolelederen forklarer hvorfor den ´lille pilgrimsrejse´ kan være vigtig:

”Vi har religionstimer som handler om at man skal forstå religioner, og så længe at alle elever, man har, er muslimer, så er det vigtigt at de selv forstår deres religion.” TV2oj.

Lykkeskolens tilgang til at skabe forståelse for islam blandt eleverne handler altså om, at drengene sendes på en spændende studietur til Mekka mens pigerne tilsyneladende fuldstændig forbigås!

Det er en skandale at sådan noget kan foregå år efter år. Og det er frygteligt at se unge muslimske piger være tvunget til at bøje nakken, adlyde og acceptere sharias strenge leveregler.

Lykkeskolens praksis omkring rejserne til Mekka giver indblik i, hvor galt det står til på de muslimske friskoler.  Eksemplet underbygger fuldstændig Akmed Akkaris afsløringer, som bygger på talrige erfaringer fra muslimske skoler, hvor han selv har været lærer gennem flere år.

”De unge går ud af skolen som rendyrkede islamister og ideologiske kloner af deres radikale undervisere. ”

Meget kunne tyde på, at Ahmed Akkari kan have ret, i hvert fald hvad angår piger og kvinders vilkår blandt praktiserende muslimer i Danmark.

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…