På en ferielejr for 8-12-årige børn underholdt de voksne med at lege henrettelser i stil med Islamisk Stat

alarabiya.net

I den parisiske kommune Colombes forberedte man en udstilling med billeder fra kommunens sommerlejre for børn på øen Groix ved Bretagne. Disse sommerlejre foregår i august.

 

Arrangørerne havde en USB-nøgle med billederne. Pludselig fandt de til deres rædsel en stribe billeder, hvor ledere af lejren efterlignede tortur og henrettelser begået af Islamisk Stat og andre rabiate islamister. Billederne stammede fra et ophold for 45 børn den 4.-21. august i år.

 

En rystet borgmester Nicole Goueta oplyser over for Le Parisien, at der var 18 af disse billeder.

 

På et af billederne knæler en mand på gulvet med tildækket hoved, mens han holder en avis foran sig. Tre andre mænd står omkring ham. Den ene presser tilsyneladende en kniv mod hans hals, mens en anden holder en pistol mod hans hoved. Se billedet her:

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2844061/Children-s-entertainers-suspended-French-holiday-camp-photos-emerge-staging-mock-ISIS-execution.html

 

På et andet billede sidder et barn i en krog med et rædselsslagent udtryk, ifølge borgmester Goueta. Men det vides ikke, om børnene rent faktisk overværede det makabre optrin, eller om billedet af barnet blot foregøglede, at de gjorde det.

 

Radikale islamister eller bare fjolser?

Under alle omstændigheder er borgmesteren stærkt bekymret over, at personale, der står for disse sommerlejre, kan finde på at lade sig fotografere med sådan et optrin. Materialet er overgivet til politiet. Samtidig er de ansvarlige suspenderet, og der er indledt disciplinærsager mod dem.

 

Den ene af mændene skulle være en 33-årig viceforstander for lejren, mens de tre andre er midlertidigt ansatte på 22-23 år.

 

Politiet bliver bedt om at undersøge, om de pågældende kan være forbundet med radikal islam.

 

Skræmmende nok er det absolut en mulighed. Radikal islam vinder stærkt frem blandt unge muslimer i Europa. Islamisk Stats fremmarch har sat voldsomt skub i denne proces.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Der er dog også den mulighed, at de fire ledere af lejren bare synes, at det kunne være vældig skægt at lege terrorister – med eller uden børnenes tilstedeværelse.

 

Man finder jo fjolser, der ikke kan se alvoren i et fænomen som Islamisk Stat, men nærmest betragter det som et sjovt indslag på de sociale medier på linje med popstjerner og den slags. Folk finder sågar på at lave fester, hvor man er udklædt som medlemmer af Islamisk Stat.

 

Kvalmende.

 

Underdrivelse af dimensioner

Borgmester Nicole Goueta siger til Le Parisien:

 

”De her mennesker er ledere, undervisere … det er dem, som borgerne i vores kommune betror deres børn. Det er en utilstedelig holdning.”

 

Læs også
”De kalder os hvide svin”

Det kan man da kalde en underdrivelse af dimensioner.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…