Nu truer indvandrerbande helt åbenlyst politiet

Facebook december 2013 (Uriasposten)

Den Korte Avis berettede for nylig om en patruljevogn i Odense, der blev overdænget med sten i nærheden af indvandrerbanden Black Armys klubhus. (DKA 2.10.14)

 

Dengang hævdede politiet, at betjentene ikke kunne se, om stenene kom fra bandens klubhus, fordi det var mørkt. En lidt pudsig forklaring, eftersom almindelig gadebelysning nok skulle gøre det muligt at se, hvilken retning stenene kom fra.

 

Nu har der imidlertid været en ny episode, også i Odense. Og denne gang foregik det ved højlys dag. Det står derfor helt klart, at seks unge fra Black Army åbenlyst truede politiet.

 

Med et baseballbat i hånden

Sidste torsdag lidt før kl. 18 stoppede en patruljevogn en bil med en ung mand fra Black Army. Det var den unge mand ifølge politiet stærkt utilfreds med, og han slap af sted med at få ringet til bandens klubhus om det passerede.

 

Kort efter kørte en bil med fem unge fra banden op bag patruljevognen. Vagtchef Jesper Fält fra Fyns Politi siger, at de var ret aggressive, og at en af dem havde et baseballbat i hånden. De gik frem mod betjentene, som hurtigt tilkaldte assistance.

 

Dermed blev roen sikret. Alle seks blev anholdt og sigtet for trusler om vold mod politiet. De er i alderen 18 til 20 år. (Jyllands-Posten/Ritzau)

 

Selvtægt

De unge bandemedlemmers optræden vidner om, at de er fuldstændig uden respekt for politiet. Der er absolut ikke noget med at holde sig tilbage, fordi man anerkender politiets autoritet.

 

Det eneste, det kommer an på, er, hvem der står stærkest i situationen. Så længe bandemedlemmerne var i overtal, prøvede de uden blusel at skræmme betjentene til at give slip på ham, som var blevet stoppet. Først da politiet fik forstærkning, holdt de inde.

 

Banden begår hæmningsløst selvtægt, sågar over for politiet. Almindelige borgere får det også at mærke:

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

Black Army er ved at etablere en aflægger i Svendborg, og flere forretningsdrivende i byen har allerede henvendt sig på borgmesterkontoret og berettet om forsøg på afpresning.

 

Bare en hyggeklub

TV2 Fyn og landsdækkende TV2 bragte i den forbindelse et interview med en talsmand for banden ved navn Rune Jakobsen (talsmanden er ikke indvandrer).

 

Han lod sig interviewe foran et maleri af Black Armys logo med to AK47-rifler over kors. Stående foran dette krigeriske symbol forsikrede han, at svendborgenserne intet har at frygte, eftersom Black Army bare er en hyggeklub! Sådan med lidt billard og fester.

 

Manden sagde oven i købet for åben skærm til forretningsdrivende i Svendborg, som følte sig generet, at de bare skulle henvende sig hos Black Army, så ville man prøve at hjælpe dem…

 

Banden gider ikke engang gøre sig den umage at finde på en ordentlig undskyldning for, hvad de laver.

 

De forstår kun et sprog: magtens.         

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…