En væbnet røver truede personalet i Netto – læs signalementet og hjælp politiet med at fange ham

Google street veiw

Netto på Niels Olsens Vej i Ølstykke blev søndag aften klokken 22.02 udsat for et røveri.

 

Det oplyser politikommissær Claus Kofod fra Nordsjællands Politi.

 

Det var sent søndag aften i Ølstykke, men Netto var fortsat åben. Pludselig kom en ung mand ind i butikken. Han truede personalet med noget, der lignede en pistol. De udleverede et beløb i kontanter, som røveren smed ned i en netto-pose. Det skriver Lokalavisen.dk

 

Politiet tog røveriet meget alvorligt. De satte en større styrke ind og stoppede togdriften for at forhindre røveren i at stikke af:

 

“Vi valgte at få togdriften indstillet på Egedal og Ølstykke Station. Vi sendte også patruljer til begge stationer og i området generelt, men vi fandt ikke gerningsmanden. Nu vil vi se nærmere på Nettos overvågningsbilleder,” sagde politikommissær Claus Kofod til Lokalavisen.

 

Signalement

Røveren blev af et vidne beskrevet som en mand mellem 20-25 år. 170-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han er brun i huden og talte dansk med accent. Han var iført en sort hættetrøje, sorte bukser, sorte sko og sorte handsker.

 

“Manden var kun i butikken i cirka ét minut, men vi hører meget gerne fra vidner, som har set eller hørt noget eller har oplysninger i sagen,” sagde Claus Kofod til Lokalavisen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…