Muslimsk talsmand hævder, at Islamisk Stats ugerninger er udokumenterede og fastholder sin støtte til den rabiate organisation

Den berygtede Grimhøj-moské er igen komme i offentlighedens søgelys. Det er sket efter et interview med moskeens talsmand, Fadi Abdallah som Den Korte Avis bragte i går.

 

Her gav Fadi Abdallah sin helhjertede støtte til Islamisk Stat.

 

Han sagde blandt andet: ”En islamisk stat vil altid være hvad vi muslimer længes efter, derfor kan vi heller ikke lade være med at støtte Islamisk Stat, selv om den kommer med fejl, så må vi se tiden an.”

 

Senere på dagen uddybede han denne støtte:

 

“Muslimerne skal have deres egen stat, og det støtter vi op omkring. Muslimerne skal selv regere deres stat.” (TV2 oj)

 

Denne udtalelse er helt i overensstemmelse med det Islamisk Stat bygger på.

 

Islamisk Stats handlinger har de seneste måner krystalklart vist, hvad denne muslimske stat indebærer i praksis: Ikke-muslimer skal underkaste sig og konvertere til islam eller dø. I en sådan stat er demokrati, ytringsfrihed og kvinders ligeværd fuldstændig utænkelige størrelser. Enhver afvigelse fra shariaen bliver kvast.

 

Fadi Abdallahs støtte til Islamisk Stat er en støtte til et sådant samfund.

 

Islamisk Stat bruger brutale midler

Islamisk Stat indfører dette samfund med uhørt brutale og bestialske midler.

 

I interviewet med Den korte Avis sagde Fadi Abdallah helt generelt, at han er imod vold. Men i interviewet gjorde han det samtidig klart, at han havde forståelse for Islamisk Stat fremgangsmåde. Han sagde:

Læs også
Han blev ansat som sikkerhedsvagt i supermarked – så sprang han ud som frådende islamist

 

”Vilkårene er jo ikke de samme dernede som her, jeg forstår godt, at man dræber folk nu.”

 

I går aftes hævdede han overfor TV2 oj, at det ikke var dokumenteret, at det var Islamisk stat, som stod bag de brutale ugerninger som eksempelvis henrettelsen af den amerikanske journalist James Foley.

 

Senere sendte Fadi Abdallah Den Korte Avis et indlæg, der er bragt længere nede i avisen. Intet af det Fadi Abdellah er citeret for anfægtes.

 

Den muslimske talsmands støtte til Islamisk Stat, som Den Korte Avis afslørede i går, er stærkt opsigtsvækkende og foruroligende. Han er den først muslimske repræsentant i Danmark, der åbent hylder den islamistiske terrororganisation. Hans udtalelser i går ændrer intet ved dette faktum.

 

Tilbage står nu det spørgsmål som Den Korte Avis er opsat på at få afklaret: Hvad siger andre muslimske organisationer og repræsentanter til Islamisk Stat?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…