Mor med tyrkisk baggrund skudt på åben gade af sin eksmand, der råbte “fucking luder”

localeyes.dk

I går torsdag den 10. juli over middag blev den 28-årige tyrkiske forretningskvinde, Sinem Fener Demirhan, skudt og dræbt på åben gade på Hvidovre Butikstorv.

 

Vidner, der forgæves prøvede at yde førstehjælp til Sinem Fener, fortalte til politiet, at hun uden held havde forsøgte at komme i dækning i sin bil, da en mand dukkede op og begyndte at skyde efter hende.

 

En ansat på en nærliggende café, at der blev råbt “fucking luder”, hvorefter en mand med en pistol går hen til kvinden og skyder hende flere gange. (Ekstra Bladet)

 

Eksmanden har tilstået

Kvindens 33-årige eksmand Harun Fener erkendte i et grundlovsforhør i retten i Glostrup i dag fredag, at han skød og dræbte sin ekskone.

 

Han er blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Det skriver ekstra Bladet, der var til stede i retten.

 

Harun Fener ankom til retten eskorteret af fire betjente i skudsikre veste og med maskinpistoler. Han er ligeledes sigtet for trusler mod den nu afdøde kvinde – to tilfælde, som begge fandt sted søndag.

 

Harun Fener er også sigtet for trusler mod Sinem. Ifølge politiet er det blandt andet sket på en parkeringsplads i Avedøre, hvor han pegede på hende med en pistol og sagde: ‘Jeg er ked af, at jeg skal dræbe dig’. Senere på dagen ringede han til hende og sagde blandt andet: ‘Jeg er ikke bange for at tage 16 år.’ Det skriver eb.dk i dag.

 

Disse trusler nægter han dog.

 

Harun Fener har fortalt politiet, at han elskede sin kone meget højt. Men der kom ikke noget frem om motivet i retten i dag.

 

Hidsig biljagt endte ved Kalvebodbroen

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Straks efter drabet i går blev den 33-årige eksmand efterlyst på baggrund af vidneforklaringer, der oplyste, at han havde forladt gerningsstedet i en sort Mercedes.

 

Efterlysningen gav hurtigt resultat. Den sorte Mercedes blev observeret på Amagermotorvejen, som politiet hurtigt fik afspærret og herefter startede en voldsom biljagt, der endte ved Kalvebodbroen.

 

”Han kører galt og forsøger derefter at undløbe, men bliver hurtigt anholdt,” oplyser politikommissær Hans Tonnesen til Ritzau ifølge Politiken.

 

  Frygtede det ville ske

Den dræbte Sinem Fener Demirhan var en succesrig forretningskvinde med blandt andet en tøjforrretning og mor til en lille søn på bare tre år

 

For blot to uger siden vandt hun ifølge BT prisen som årets bedste forretningskvinde, en pris der blev uddelt af Anatolien Kulturforening.

 

En af hendes barndomsvenner, Ilyas Cavdar, som BT har talt med, fortæller, at han ikke var særligt overrasket over, at det kunne ende så galt.

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

 

”Han (den anholdte, red.) er et dårligt menneske og meget mærkelig så, ja, jeg frygtede, at det godt kunne ende sådan. Desværre,” siger barndomsvennen til BT.

 

Den dræbte kvinde og den anholdt har sammen en søn på tre år. De var gået fra hinanden men havde fundet sammen igen, siger et familiemedlem til Ekstra Bladet.

 

 

http://video4news.tv/CaseView.aspx?CaseId=69956

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…