Iraker undgik udvisning på trods af bestialsk forsøg på at slå hustru og søn ihjel

Colourbox

En 48-årig iraker med opholdstilladelse i Danmark blev i går ved et nævningeting ved Retten i Odense kendt skyldig i to tilfælde af drabsforsøg og i et tilfælde af farlig vold og dømt til psykiatrisk anbringelse. Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

 

Anklagemyndigheden havde nedlagt påstand om udvisning, men et enigt nævningeting valgte at gøre udvisningen betinget.

 

Overfaldt hustru og søn med kniv, hammer og skruetrækker

Drabsforsøgene fandt sted om eftermiddagen den 8. marts i år i familiens rækkehus i Odense, hvor irakeren overfaldt sin hustru og stak hende fire gange i ryggen og én gang i halsen med en kniv, medens han mindst en gang ligeledes havde slået hende i hovedet med en hammer.

 

Parrets to sønner forsøgte at standse overfaldet, hvilket medførte, at den yngste søn blev stukket flere gange i blandt andet lårene og i halsen samt i brystet og i ryggen med en skruestrækker med det resultat, at den ene lunge klappede sammen.

 

Hoppede på sønnens brystkasse

Medens den yngste søn lå på gulvet efter at være blevet stukket i låret af skruetrækkeren, hoppede faderen på hans brystkasse og trådte ham blandt andet på halsen.

 

Den anden søn slap med en afværgelæsion efter at være blevet ramt af en kniv.

 

Den 49-årige iraker erklærede, at han intet huskede om episoden. Han er nu vurderet sindssyg og har siden anholdelsen været fængslet i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…