Indvandrergrupper vælger hvide ud som ofre

Gentagelse bør fremme forståelsen. Gentagelse kan være trættende, men også nødvendig, når man står over for et enestående fænomen. Enestående fordi vi aldrig har været vidner til noget lignende i Europas historie.

 

Fra stort set alle de rige europæiske lande tilgår informationer om, at den menneskelige strøm af personer fra den ikke-vestlige verden ikke bare fortsætter, men accelererer i hastighed. Samtidig ankommer på løbende bånd beviser på, hvordan den integration, der skulle forestille at finde sted, i stigende grad får karakter af ikke bare adskillelse, men mere og mere systematiske overgreb på de oprindelige europæere.

 

Racisme mod hvide

Det er rystende at erfare, at den vigtigste skillelinje i den forbindelse muligvis ikke er religiøs, men snarere drejer sig om, hvilken race man tilhører.

 

På Motalavej i Korsør ligger der en indvandrerghetto, der omkring nytår kom i mediernes søgelys, fordi unge med indvandrerbaggrund jagede politiet ud af området. Derefter kom det frem, at de psykisk syge, der kom på værestedet Birkehuset systematisk blev forfulgt og chikaneret.

 

Deres talsmand Henrik Skov har sagt, at han har indtryk af, at det især er danskerne, de unge indvandrere går efter. (Den Korte Avis 13.1)

 

”Når vi sidder uden for huset, bliver der råbt danskersvin efter os”.

 

”Det er svært for os at gå i kiosken på Motalavej eller i Lidl uden at få trusler. I det hele taget er der mange borgere, som føler sig forfulgte og truet af forskellige grupper i området. ”

 

”Det er ekstremt ubehageligt og utrygt. Det er også derfor mange danskere flytter fra området. Og det er derfor, vi ikke vil tilbage til Birkehuset.”

 

I andre europæiske lande er det samme billede:

 

Kirsten Valeur, som vil være læserne af DKA bekendt, har oversat den franske bog Sale Blanc!, på dansk Hvide svin! Jeg blev færdig med bogen for et par dage siden, og den er chokerende læsning.

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

En stor del af den grove vold og voldtægterne i Frankrig bliver begået af mennesker med arabisk og afrikansk baggrund, mens en meget stor del af ofrene er etniske franske mænd og kvinder. Motiverne er mange, men der tegner sig et stadig klarere billede af, at ofrene ofte udvælges, fordi de er hvide franskmænd og altså hvide europæere.

 

Allerede i 2004 viste en undersøgelse fra Sverige, ”Vi bekriger svenskerne”, at et vigtigt motiv for vold hos især unge af anden etnisk baggrund ganske enkelt var, at deres ofre var etniske svenskere. Det gav mange af gerningsmændene nydelse at ydmyge deres ofre af den simple grund, at disse ofre var etnisk anderledes og repræsenterede majoritetskulturen.

 

De store ændringer i befolkningerne

Med indvandringens ændring af befolkningernes sammensætning er der udsigt til, at dette problem med ”racisme mod hvide” vil fortsætte med at vokse.

 

Norge kan konstatere, at landet bevilligede asyl til næsten 6.000 personer samtidig med, at det mest almindelige drengenavn i Oslo nu er (i dets forskellige stavemåder) Muhammed. Oslo kan i øvrigt forvente at få ikke-norsk flertal i 2030.

 

Denne 50-procents grænse er allerede nået i byer som Rotterdam i Holland og Botkyrka lidt væk fra Stockholm. Mange flere europæiske byer vil snarest følge efter.

 

Læs også
”De kalder os hvide svin”

I Sverige er det nu så svært at skaffe boliger til asylsøgere, at hurtige forretningsfolk tjener mange penge på at opkøbe og udleje hoteller og andre passende store komplekser til at huse den uendelige strøm af asylsøgere til Sverige.

 

I Italien kan man konstatere, at tilstrømningen over Middelhavet sætter nye rekorder. 43.000 nåede Italien fra over havet i 2013, mere end tre gange så mange som i 2012.

 

I Schweiz har et flertal på demokratisk vis bestemt, at der skal sættes nærmere grænser for indvandringen fra både EU-lande og ikke-vestlige lande. EU-kommissionen er skuffet og vil nu overveje Schweiz´ bilaterale aftaler om handel med EU.

 

Udviklingen kan standses, men …

Europa forandres hastigt for øjnene af os. Forvandlingen af befolkningerne går meget hurtigt og får det til at knage og brage i samfundet. Der er generelt ikke megen udsigt til, at det stopper foreløbig.

 

Selvfølgelig kan udviklingen standses, men det kræver, at Europas og især EU´s eliter indser, at den nuværende kurs fører til tilstande, der er uacceptable for Europas oprindelige indbyggere.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…