Hizb ut-Tahrir håner danske politikere og kalder til benhård kamp mod integration

Køndadskillelse til muslimsk møde i København (Arkivfoto: Privat)

”Vi opfordrer ALLE muslimer til at afvise ALLE integrationsinitiativer.”

 

Så kontant og uforsonligt er udmeldingen fra Hizb-ut-Tahrirs (HuT) medierepræsentant Junes Kock forinden organisationens første stormøde mod Københavns Kommunes integrationsplan.

 

København har som noget ret usædvanligt vedtaget en plan for integration, der er direkte vendt mod sharia.

 

Støtte til sharia bliver set som manglende integration.

 

Det har Hizb ut-Tahrir grebet. Den vender kanonerne mod København, det danske samfund og de danske værdier.  De bruger det til at opildne så mange muslimer som muligt: Se hvad de gør mod os og vores elskede sharia. Lad os stå sammen om sharia og bekæmpe demokratiet.

 

Hizb ut-Tahrir

Hizb-ut-Tahrir er en verdensomspændende islamisk organisation der går 100 procent ind for en samfundsorden baseret på islamisk lov sharia.

 

De er stærkt afvisende over for demokratiet og vestlige værdier. De går ind for dødsstraf for frafald, homoseksualitet og utroskab.

 

Når de holder stormøde er kønnene adskilte. Kvinderne sidder bagerst eller ude ved siderne, og de kan kun taler gennem en oplæser. Det betyder fx at de ikke har tilladelse til at stille direkte spørgsmål under en debat.

 

Stormødet blev afholdt i Nørrebrohallen søndag den 7. december.

 

Et tiltag mod radikalisering

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

Københavns Borgerrepræsentation har enstemmigt vedtaget en fireårig integrationsaftale, der blandt andet går ud på at forebygge religiøse radikalisering blandt unge muslimer.

 

Religiøs radikalisering er et fænomen der ud over selvstigmatisering af hele grupper, med henblik på parallelsamfund, kan føre til, at muslimer vælger at slå ind på militant islamisme, dvs. hellig krig mod de vantro ikke-muslimer.

 

For at klarlægge tilstedeværelsen af radikaliserende islamiske strømninger i København, vil man derfor indlede en undersøgelse af unge muslimers holdninger til emner som demokrati, samfund og ligestilling.

 

Men det falder altså ikke i god jord hos den fundamentalistiske organisation.

 

Stormødet handlede derfor om at advare muslimerne om at deltage i denne undersøgelse, det gjorde medierepræsentanten rede for, i en video langt ud på nettet den 3. december.

 

Hvorfor en undersøgelse

Det er Københavns Kommunes mål, at unge muslimer vælger sharia fra og sekulære vestlige værdier til, siger Hizb ut-Tahrirs medierepræsentant.

Læs også
Ja til sharia: Socialdemokrater vil bane vej for, at muslimske mænd med flere koner kan få statsborgerskab

 

Intet kan næppe skabe opstandelse blandt fundamentalistiske muslimer som opfordring til at tilslutte sig grundlæggende vestlige værdier.

 

Ifølge medierepræsentanten er det Hizb-ut-Tahrirs erklærede mål at beskytte islam og få muslimerne til at holde fast i deres islamiske værdier. Derfor lancerer man nu denne nye kampagne, for at få muslimerne til at afvise Københavns Kommunes integrationsbestræbelser.

 

Muslimer skal simpelthen ikke svare når de bliver spurgt om deres holdninger til det danske samfunds grundværdier.

 

Man må sige, det kunne se ud som om, at HuT er bange for, at fortællingen om muslimernes sande sjæl og ståsted skal krakelere.

 

Hvis sharia er alle muslimers stolthed, som HuT siger, så skulle det da være en smal sag at tage Københavns kommunes test.

 

Hvad er Hizb-Ut-Tahrir bange for?

Læs også
Muslimsk land indfører sharia med dødsstraf ved stening for utroskab og homoseksualitet – ingen danske muslimer protesterer

 

Men Hizb-ut-Tahrir vil faktisk godt snakke alligevel

Ifølge medierepræsentanten er man dog slet ikke afvisende for at komme i dialog med Københavns Kommune, bare det bliver på Hizb-ut-Tahrirs  præmisser. HuT vil gerne debattere emner som sharia, demokrati og muslimernes plads i det vestlige samfund, siger Junes Kock.

 

Man må håbe der ikke er nogen der hopper på den invitation. Hizb-ut-Tahrir er ikke indstillet på at gå på kompromis eller finde pragmatiske løsninger, tværtimod er der kun én model der dur og det er sharia, ned til mindste detalje.

 

Hizb-ut-Tahrir bør behandles som det de er, en rabiat og samfundsskadelig sekt. Man holder heller ikke møder med nazister eller andre samfundsfjendtlige organisationer, derfor bør de vendes ryggen.

 

At få muslimerne til at forlade deres elskede sharia ”det er en kamp I aldrig kan vinde,” siger talsmanden til politikerne, det bør politikerne tro på.

 

En moddemonstration

Mens Hizb-ut-Tahrir manede til had mod det danske samfund foregik en mindre moddemonstration, på den Røde Plads, udenfor Nørrebrohallen. En stivbenet hætteklædt muslim, og hans følge af 4-5 forsøgte at sabotere demonstration ved at råbe “længe leve sharia længe leve sharia”. Det varede dog ikke længe før en myndig politimand fik ham ledt videre. Den stivbenede gav sig imidlertid først da han blevet hentet ind til mødet.

Læs også
Vi skal ikke give os selv skylden for muslimers radikale holdninger

 

Hizb-ut-Tahrir video 03.12.14. Her kan man høre Junes Kock fortælle hvad mødet gik ud på.

 

Hizb-ut-Tahrir  video 06.12.14. Her kan man høre en iscenesættelse af tilfældige muslimers forhold til sharia.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…