Dansk jagerpilot har taget den perfekte selfie og er nu verdensberømt

Flyvevåbnet, Forsvaret

Teenagere i byen gør det. Helle Thorning-Schmidt gør det. Stjernerne til Oscar-uddelingen gør det. Det hurtige selvportræt med mobilen – også kendt som en selfie – er blevet en helt normal hverdags ting på for mange.

 

Men en dansk F16-pilot slår dem alle med flere længder. Han har nemlig taget en selfie netop i det øjeblik, hvor han affyrer et missil, og det er der kommet det vildeste billede ud af.

 

Billedet, som stammer fra det danske flyvevåben, er taget over Nordsøen, hvor piloten under en træning affyrer et luft-til-luft-missil. Nu går det verden rundt.

 

mx.dk har fundet manden, der har taget det berømte foto. Det er den 44-årige Thomas Kristensen. De har også dette privatfoto af  den nu berømte jagerpilot.

storybild
(Billede fra mx.dk: Flyvevåbnet/Privatfoto)

 

Thomas Kristensen, som har fløjet F16 i 21 år, fortæller til mx.dk :

 

“Vi har sådan et træningsprogram som jagerpilot, hvor en af disciplinerne er at skyde sådan et missil af. Det sker hver 3. år, og billedet her er taget fra sidste gang, som var i 2012, siger den 44-årige pilot.

 

Han har slet ikke lagt mærke til den store opmærksomhed, som billedet har fået.

 

“Det er fascinerende, men jeg må da indrømme, at jeg ikke lige havde set den komme”, siger Thomas, som elsker at flyve F16.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…