Han var meget tyk og kunne ikke tabe sig – indtil han oplevede en sviende ydmygelse på et fly

David Hudson, en ingeniør i begyndelsen af 40’erne, havde i sine unge dage været en fremragende løber med en ranglet skikkelse. Men det kunne man mildt sagt ikke se på ham længere.

 

Han var kommet til at veje omkring 200 kg. Vel var han høj, men han var også blevet ekstremt bred. Faktisk var han så fed, at han var blevet godkendt til en operation.

 

Men inden det kom så vidt, skete der noget, som ændrede radikalt på hans liv.

 

Tykkere og tykkere, indtil en dag…

Stille og roligt havde han spist og drukket sig tykkere og tykkere. Fast food, kødpostejer (pies) og rigeligt med øl.

 

Han og konens arbejdstider passede dårligt sammen. Ofte spiste de først et større måltid sammen omkring midnat – uden nogen form for motion bagefter.

 

David kunne godt se ud af øjenkrogene, at folk gloede på ham, når han kom bred og mægtig, selv om de høfligt undlod at sige noget. Men han kunne ikke tage sig sammen til at gøre noget ved sin fedme, der kun voksede.

 

Indtil han en dag i 2010 gik om bord på et fly til Tyrkiet. Her fik han sit livs mest ydmygende oplevelse.

 

Gravid

Kabinepersonalet konstaterede, at de almindelige sikkerhedsseler ikke kunne nå omkring hans kæmpe korpus. Men så fik de ham installeret i et sæde for … gravide kvinder!

 

Det foregik under almindelig parlamenteren, så de omkringsiddende blev indviet i, hvad der foregik.

 

Læs også
Indvandreren Mustafa var jaloux, fordi hans kæreste var for fri – så angreb og ydmygede han hende brutalt   

Men ydmygelsen var ikke slut endnu. For at der overhovedet var plads til ham, måtte hans sæde for gravide kvinder skubbes så langt tilbage, at der stort set ikke var nogen benplads til manden bag ham. Det var ret upopulært.

 

Så havde David fået al den motivation, han behøvede, for at gøre noget ved vægten. Han løb tilfældigvis ind i en gammel ven, der netop havde smidt en del kilo, og så besluttede han sig for, at tiden var inde.

 

Aldrig set så stort et vægttab

Han tabte omkring 30 kg ved egen hjælp. Så meldte han sig til noget træning og rådgivning for at komme længere ned.

 

”Den første gang jeg tog tre minutter på løbebåndet, troede jeg, at jeg skulle dø,” siger han til Daily Mail. Nu kan han klare en time for fuld skrue.

 

Resultatet er til at få øje på, som det fremgår af billederne. En superslank, fladmavet mand.

 

Han har opnået et vægttab, som ifølge hans instruktør er det største, hun nogen sinde har set. Han har simpelt hen halveret sin vægt i forhold til dengang, hvor den var på sit højeste.

Læs også
Sådan kan du tabe dig 1,6 kg i vægt og 4 cm om maven på blot to uger

 

Alt sammen, fordi han blev klemt ind i et sæde med en sikkerhedssele for gravide kvinder. Den dag vågnede viljestyrken til live i ham. Han svor, at det skulle blive løgn.

 

Og det blev det så. En 200 kg mand er blevet til en ret flot fyr.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…