Han gav den som Don Juan med tre kærester på én gang – men de tre fandt sammen og tog en udspekuleret hævn

Twitter

Becky Connery på 17 år var kæreste med 20-årige Charlie Fisher. De forsikrede hinanden om, at deres forhold var alvorligt, og at de ikke havde noget med andre.

 

Hun var forelsket i ham, men en mistanke gnavede trods alt i hende.

 

Han ville ikke lade hende komme i nærheden af sin telefon. Han ville ikke lade hende lægge billeder af dem ud på de sociale medier, og han slettede de kommentarer, som hun lavede om dem.

 

Så han virkede noget ”lyssky”, som hun siger.

 

Hendes mistanke blev bekræftet en aften, før han skulle rejse på ferie. Hun var hjemme hos ham og på hans telefon så hun en besked fra en pige: ”Vi ses senere.”.

 

Han bad hende da også om at tage hjem, fordi han skulle ”pakke færdig”.

 

Der var to andre

Næste dag fandt Becky frem til pigen via Twitter – det er svært at have hemmeligheder i de sociale mediers tidsalder. Hun fortalte hende om Charlies dobbeltspil. Lizzie, som pigen hed, havde faktisk også haft en mistanke.

 

Det viste sig så at være tredobbeltspil. De tre fik kontakt til en tredje kæreste (der vil være anonym) via Facebook. Alle tre er, ligesom Charlie, fra Hertfordshire i England.

 

Han havde givet hver enkelt alle mulige påskud, når han skulle besøge en af de andre. ”Han var virkelig en charmør og god til at dreje ordene på den rigtige måde,” som Becky siger.

 

”Har du ikke noget at sige til os?”

Læs også
Video: Hun opdager, at hendes mand er hende utro, så gør hun noget uventet, der jager elskerinden på flugt

De tre piger mødtes på en pub for at udveksle deres erfaringer med Don Juan. Så udkastede de den udspekulerede hævn at tage sammen ud i lufthavnen for at møde Charlie, når han kom hjem fra ferie.

 

Som sagt, så gjort. Da han kom ud af tolden, stod de der alle tre og råbte hans navn i kor. Han blev hylet helt ud af den og spurgte forvildet, hvad de lavede. Jo, de ville gerne tale med ham. ”Kan jeg ikke tale med jer senere?”

 

Men nej, de gav ikke slip på ham. I kor lød det: ”Har du ikke noget at sige til os?”

 

Det havde Charlie absolut ikke. Han styrede målrettet mod parkeringspladsen sammen med sin bedstemor, der var kommet for at hente ham. Men de fulgte efter, indtil han kastede sig ind i bilen og kørte væk.

 

”Girl power”

Bagefter lagde Becky et billede af de tre hævnende engle i lufthavnen ud på Twitter, hvor de blev fejret som heltinder.

 

Det hele er endt med, at de tre er blevet gode veninder. Og nu forsikrer de hinanden om, at de ikke fatter, hvad de så i Charlie.

Læs også
Syrisk mand kørte direkte ind i en gruppe mennesker – ifølge vidner skete det bevidst for at hævne sig

 

Becky mener, at de førte en form for kvindekamp: ”Jeg er så glad for, at vi konfronterede ham – det her er altså ikke længere det 16. århundrede – piger behøver ikke at finde sig i den slags.”

 

Daily Mail forsøgte at få en kommentar fra Charlie Fisher. Men han reagerede ikke.

 

Pigerne fik det sidste ord. Og Charlie blev en erfaring rigere om ”girl power”.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…