Colleen kæmpede desperat for sit liv, men forgæves – hun fik halsen skåret over af en arbejdskollega

Remember Colleen Hufford/Family Security Matters

Colleen Hufford fik halsen skåret over af en anden ansat på den virksomhed, hvor hun arbejdede. Men det skete tilsyneladende ikke uden kamp. Det er netop kommet frem i den retssag, som er i gang mod hendes gerningsmand.

 

Det er en meget usædvanlig sag, der har vakt stor opsigt i USA.

 

Colleen Hufford blev ikke bare slået ihjel af en anden ansat på virksomheden.

 

Hun fik halsen skåret over. Og morderen var en radikal islamist.

 

Det skete den 25. september, men det er nu dramaet bliver rullet op i retssalen.

 

En islamist med sympati for terrorister

Morderen var den 30-årige mand Alton  Nolen. Og han er muslim med sympati for terrorister.

 

Alton Nolen, var blevet suspenderet fra sit arbejde på virksomhed, der forarbejder fødevarer.

 

Men det var han tilsyneladende stærkt utilfreds med. Han vendte tilbage til sin tidligere arbejdsplads for at tage en grusom hævn. Det blev det tragiske endeligt for 54-årige Colleen Hufford.

 

Morderen trængte ind i virksomheds administrationsafdeling, hvor han overfaldt og myrdede Colleen Hufford. Det skete på den mest grusomme vis. Med en savtakket kniv skar han halsen over på hende.

 

Efter Alton Nolen havde myrdet Colleen Hufford i et forfædeligt blodbad, gik han til angreb på hendes kollega 43-årige  Traci Johnson, som nåede at blive alvorligt såret.

 

Til alt held kom virksomhedens direktør og vice-sherif Mark Vaughn hende til  undsætning og skød Alton Nolen.

 

Han blev ikke dræbt og nu er der indledt en retssag.

 

Her er det netop kommet frem, at Colleen Hufford forsøgte at kæmpe imod den vanvittige morders angreb.  Optagelser, der blev fremlagt viser sår på hendes arme og hænder.

 

Hvorfor gjorde han det?

Men hvad kan være forklaringen på, at Alton Norton myrdede en tilfældig kollega og gjorde det ved at skære halsen over på hende?

 

Alton Norton var radikal muslim. Han så op til islamistiske terrororganisationer. Og netop herfra er der kommet opfordringer til muslimer om at begå terrorhandlinger i Vesten ved at myrde tilfældige mennesker.

 

Vi har set det sket i flere tilfælde, hvor radikale muslimer har overfaldet tilfældige mennesker. Det skete i Storbritannien, hvor Lee Rigby blev hugget ned med en kødøkse på åben gade. I Canada var der to tilfælde og i New York endnu et tilfælde for ganske nylig.

 

Konverteret til islam                                                                                                                                     

Alton Norton var konverteret til islam inden for de seneste år, og i forbindelse med sin nye identitet var han begyndt at kalde sig  Jah’Keem Yisrael.

 

Det har man kunne se på hans facebook-profil, der også har givet indblik i hvilke tanker, som kørte rundt i hans hoved. (Daily News 30.09.14; The Gateway Pundit 27.09.14)

 

Alton Nolen lod forstå, at han var dedikeret tilhænger af Taliban og Osama Bin Laden. Han havde relationer til den Islamisk Moske i Oklahoma by.

 

Det islamiske råd i Oklahoma by siger, at Alton Nolen er dem ukendt.

 

Men Nolen har dog flere gange selv dokumenteret, at han havde tætte relationer til moskeen. Via sin facebook-profil under navnet Jah’Keem Yisrael, postede han både billeder af sig selv indefra og uden for moskeen.

 

The Gateway Pundit

 

Konverteret i fængslet

I april 2012 begyndte Alton Nolen afsoning af tre domme der tilsammen gav ham 6 års fængsel. Men han blev løsladt 2 år efter i marts 2013.

 

Ifølge retspapirerne havde han fået lov til at afsone de tre domme samtidigt. To af dommene var for besiddelse og salg af marihuana og kokain, den tredje dom var  for at genere en mortorvejspatrulje.

 

Han er formodentlig konverteret til islam under fængselsopholdet.

 

Spørgsmålet er i øvrigt om konverteringen har haft betydning for den noget usædvanlige afsoning, hvor Nolen fik lov at afsone tre domme på en gang?

 

Et gæt kunne være at myndighederne har fundet hans nye livsstil som praktiserende muslim så overbevisende, at man har nedsat hans straf betydeligt.

 

Nolen har sikkert gjort meget ud af at vise sin identitet frem, baghjul til kriminelle handlinger og ind med de daglige bønner og forsagelse af rusmidler og lette damer.

 

Et stort tab for alle

Colleen Hufford beskrives som en meget elskelig person med let til smil.

 

Colleen Hufford efterlod sig ægtemanden gennem 25 år, datteren Kelli og barnebarnet Riley. En lille familie har mistet en af deres kæreste.

 

Remember Colleen Hufford

 

Det var det højst sandsynligt fyringen, der var udløseren til Nolens jihad-handling.  Men det er sandsynligt, at inspirationen til at angribe kollegaer og slå en af dem ihjel ved at skære halsen over på hende skete, fordi han havde lyttet til toneangivende terroristers opråb om at gøre noget dér, hvor man bor.

 

http://www.remembercolleen.org/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…