Han er udnævnt til rollemodel og fremhævet som erhvervsmand. Nu går han amok og opfordrer til at slå jøder ihjel

Facebook (Uriasposten)

Udadtil er 47-årige Tariq Mahmood en pæn og succesrig forretningsmand. Chef for at af Danmarks største Mercedes-værksteder, der ligger i Københavns Nordvestkvarter, kendt og respekteret som ”Mercedesmanden” og hyldet som en mand med socialt ansvar.

 

 

Med sin pakistanske baggrund blev Tariq Mahmood således for cirka ti år siden fremhævet af Københavns Kommune som den perfekte rollemodel, der gjorde en stor indsats for at få utilpassede indvandredrenge på ret køl under kommunens projekt ”Spydspidsen”.

 

 

Altså alt i alt det perfekte billede på en velintegreret muslim. For dybt troende med ansigtet vendt mod Mekka, det er han også.

 

 

Stod bag Facebook-gruppen ”Død over jøderne”

I dag er den pæne facade krakeleret totalt for den 47-årige Mercedes-chef, der som fremmedarbejder havde arbejdet sig op fra bunden.

 

 

Det viser sig nu, at det var Tariq Mahmood, der stod bag Facebook-gruppen ”Død over jøderne”, som den 24. juli i år blev politianmeldt, og som Facebook har lukket ned.

 

 

Den respekterede og velintegrerede forretningsmand og berømmede rollemodel holdt sig bestemt ikke tilbage, når det gjaldt opfordringer til død og ødelæggelse over jøder. Tværtimod førte han an i sin Facebook-gruppe.

 

 

”Find dig en gaskammer Martin Ludergaard”

Læs også
Facebook: Mere regeringsstyret censur

Det er lykkedes Jyllands-Postens Orla Borg at komme i besiddelse af Facebook-siden og gengive nogle af Tariq Mahmoods verbale udladninger. Og det er ikke småting.

 

 

Om udenrigsminister Martin Lidegaard (R) skriver Mercedes-chef Tariq Mahmood således, efter at Martin Lidegaard havde udtalt, at han ikke ville fordømme Israel:

 

 

”Danmark og dansker er jødeelsker læs hvad det svin siger, han må ha jødeblod i sig. Find dig en gaskammer Martin Ludergaard din luderunge.”

 

 

Og hvad angår jøderne generelt har Københavns Kommunes berømmede rollemodel denne opfordring:

 

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker: ”Vi skal nok sørge for, at navnet Muhammed aldrig forsvinder”

”Ønsker man jihad så er det jøderne man skal ha på sigtekornet og ik Syrien og Irak, vores interne sager må vi ordne bagefter men udryd jøderne først.”

 

 

Heller ikke den amerikanske udenrigsminister John Kerry går ram forbi:

 

 

”Ja du har ret Kerry din jødesvin udfaldet bliver vi i første omgang bli herre i egen land og der næst ka i tag alle jøderne med til USA for alle muslimer i alle verdens hjørner siger i kor død over jøderne Allah hu akbar jihad er startet.”

 

 

Danskerne skal også lade sig integrere

Som følge af Tariq Mahmoods succes som velintegreret forretningsmand og berømmet rollemodel skrev Berlingske Tidende den 16. april 2003 et stort portræt af ”Mercedesmanden”, som avisen kaldte ham. Dengang udtalte han blandt andet:

 

Læs også
10 tips til at spotte fup-konkurrencer på Facebook

 

”Integrationen må gå begge veje. I dag lyder det næsten som om, at det kun er den ene part, der skal integrere sig.”

 

Senere i interviewet understregede rollemodellen, at han kun ville tillade sin datter at gifte sig med en dansk mand, hvis han var troende muslim.

 

 

Tariq Mahmood har været gift to gange, men det første ægteskab gik ikke, ”fordi min kone nok var pakistansk, men hun var vokset op her og var blevet for integreret. Hun gik sine egne veje, på diskotek og så videre,” forklarede han.

 

 

Om Tariq Mahmoods forhold til islam, skrev Berlingske Tidende dengang:

 

 

Læs også
IT-brevkasse: Hvorfor er det ikke et krav at stå frem med navn og identifikation på Facebook?

”Hans egen vækkelse kom i en alder af 27 år, og i dag er han en flittig læser af koranen. I hjemmet i Hvidovre har Tariq selv udsmykket gulvet med en mercedesstjerne lagt i glatte klinker.”

 

 

”Og bemærk lige en detalje. Den ene spids peger mod Mekka,” siger Tariq.

 

 

Arain – en muslimsk stamme i den pakistanske Punjab-provins

På Facebook bruger Tariq Mahmood tilnavnet Arain og signalerer dermed over for vennerne, at han med sin pakistanske oprindelse hører til den hårde kerne af muslimer.

 

 

Arain er navnet på en muslimsk stamme i den pakistanske Punjab-provins, og her praktiseres stening og æresdrab i stor stil.

 

Læs også
Undgå identitetstyveri på Facebook: Her er 4 gode råd

 

Senest kunne TV2 Nyhederne den 29. juni berette, at et ungt nygift par var blevet halshugget af brudens familie i et såkaldt æresdrab, efter at parret, den 26-årige Sajjad Ahmed og den 18-årige Muawia Bibi, på trods af modstand fra brudens familie havde giftet sig den 18. juni.

 

 

Torsdag den 26. juni var det lykkedes for brudens far og onkel at overtale parret til at besøge familien i en landsby i Punjab-provinsen. Familiemedlemmerne bandt og halshuggede derefter de nygifte, oplyste Mohammed Ahsanullah fra politiet i Punjab til CNN.

 

 

Ifølge Human Rights Commission, en privat organisation i Pakistan, blev mindste 869 kvinder i landet sidste år ofre for såkaldte æresdrab.

 

 

Drabene finder hovedsaligt sted i landområder, og ofte undlader både øjenvidner og politi at gribe ind, da drabene anses for at være et familieanliggende.

 

 

Nu efterforsker politiet ”Mercedesmanden”

Hos Københavns Vestegns politi oplyser politiinspektør Bent Isager-Nielsen til Jyllands-Posten, at der er sat en efterforskning i værk, efter at politiet har modtaget en række anmeldelser af Facebook-gruppen ”Død over jøderne”, som havde omkring 70 medlemmer, da den blev lukket.

 

 

En af dem, der har indgivet anmeldelse, er museumsinspektør Jesper Kurt-Nielsen fra Nationalmuseet. Til en række medier har han i den forbindelse blandt andet udtalt, at:

 

 

”Når man opretter en Facebook-gruppe, der hedder ”Død over jøderne”, er det at koble jøderne til at være en folkegruppe, som man ønsker udryddet. Det er antisemitisme i begrebets reneste form. Hvis man havde skrevet ”Ned med Israel”, havde det været noget andet.”

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…