Nu er der også en sexshop, hvor det er ‘halal’ for muslimske par at handle

Foto: Colourbox

De seneste tre år har religiøse muslimer kunnet købe seksuelle produkter online. Produkterne er i overensstemmelse med de religiøse værdier og kan købes i en halal sexshop.

 

Ejeren med den muslimske baggrund, Abdelaziz Aouragh, startede for få år siden den erotiske, hollandske internetbutik, der sælger potenspiller og massageolier til muslimerne. Med butikken ønsker han at vise, at islam ikke er en sexforskrækket religion.

 

Hjælp til trængende

Hvad skal en troende muslim gøre, hvis de ønsker at øge natlige fornøjelser uden at udsætte sig selv for den unødige og forbudte (i islam) voksen sexlegetøj-industri?

 

Onlineshoppen er selvfølgelig lavet til den islamiske forbruger, hvis lidenskaber godt kan forbedres uden at krænke religiøs lov.

 

“Intet i islam forbyder seksuel nydelse. Stil spørgsmålet til enhver troende muslim, og han vil ikke fortælle andet ,” sagde ejeren i en artikel i en fransk avis.

 

Udvalget

Sexlegetøjssitet er meget beskedent. I modsætning til andre butikker, der reklamerer med samme produkter, har den tyrkiske udgave alene kondomer, parfumer og massageolier. Der er ingen pornografi, grimt sprog eller vibratorer – men der sælges mere vovede elementer, som håndjern og Kitty Kat piske, sexspil for voksne og det populære Kama Sutra mærke af personlige smøremidler.

 

Og på en anden del af sitet kan man diskutere sex i en muslimsk sammenhæng. For webstedet tilbyder også rådgivning til ”kunder”, der har spørgsmål og vil gerne have dem besvaret i henhold til islamiske seksuelle love. 

 

Besøg halal sexshoppen her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…