Groft knivstikkeri: Københavns Politi efterlyser mellemøstlig mand

Foto: Københavns Politi

Københavns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at få identificeret voldsmanden til, hvad politiet betegner som ”et groft knivstikkeri.”

 

Overfaldet fandt sted tidligt søndag morgen den 7. december klokken 06:07 på Torvegade på Amager, hvor ofret for knivstikkeriet blandt andet fik punkteret den ene lunge.

 

Ofret, en 23-årig mand, havde været på bytur sammen med to venner, og de var alle tre på hjemvejen stoppet op ved en hæveautomat, hvor gerningsmanden henvendte sig til ofrets to venner.

 

Stak fem gange med kniven

Gerningsmanden bliver her provokerende og begynder at råbe op og opføre sig truende. Det får den 23-årige til at blande sig, og han forsøger at skubbe gerningsmanden væk med det resultat, at gerningsmanden trækker en kniv.

 

Den 23-årige bliver stukket fem gange og blandet andet ramt med en sådan kraft i brystkassen, at den ene lunge punkterer.

 

Herefter flygtede knivstikkeren fra stedet i retning mod Christiania.

 

”Det er desværre ikke lykkes os at finde gerningsmanden endnu, hvorfor vi nu beder offentligheden om hjælp,” siger politikommissær Steen Willy Jensen, leder af Afdelingen for borgernær kriminalitet på Amager.

 

Mellemøstlig af udseende

Københavns Politi beskriver gerningsmanden som mellemøstlig af udseende. Han taler dansk, er mellem 20 og 25 år gammel og 180 – 185 centimeter høj, almindelig af bygning og med tyndt fuldskæg.

 

På tidspunktet for overfaldet var han iført tofarvet kasket, mørk hoftelang dunjakke, blå jeans og mørke sko med hvide såler.

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

Politiet gør opmærksom på, at farverne på gerningsmandens tøj kan divergere fra de faktiske farver, da det kunstige lys påvirker farverne.

 

”Københavns Politi vil meget gerne høre fra borgere, der kan genkende gerningsmanden eller fra vidner, der har overværet episoden, men som ikke tidligere er blevet afhørt af politiet,” understreger politikommissær Steen Willy Jensen.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…