Facebook: Nøgne bryster er forbudt, men bestialsk dyremishandling er tilladt

Ifølge Facebook’s etiske retningslinjer for brugerne af den populære side er det forbudt at vise bare bryster, medmindre der er tale om en kvinde, der ammer.

 

Til gengæld er åbenbart det helt i overensstemmelse med etikken hos den eller dem, der fastlægger de etiske regler for Facebook, at vise grov og modbydelig dyremishandling.

 

Nægter at fjerne video med brændende kattekilling

Ifølge Metroxpress har Facebooks ledelse således nægtet at fjerne en video af en kattekilling, der bliver sat ild til.

 

Den forfærdende video viser to ukendte mænd, som hælder brændbar væske ud over en lille kattekilling, hvorefter de sætter ild til den.

 

Den brændende killing forsøger at flygte, men ender sit liv i en plasticpose, skriver den engelske avis Daily Mail.

 

Facebook: Folk er her for at dele oplevelser

Det blev for meget for mange Facebook-brugere, som klagede over indholdet, men i modsætning til bare bryster fandt Facebook-ledelsen ikke en video med en kattekilling, der var blevet sat ild til, spor anstødelig.

 

I hver fald lød svaret fra Facebook til en af brugerne, at videoen (altså i modsætning til bare bryster, red.) ikke overskrider sidens ”Community Standards”:

 

”Folk er på Facebook for at dele oplevelser fra hele verden, og det indebærer nogle gange, at delt indhold vil være stødende for nogle folk,” siger en Facebook-talsmand til Daily Mail.

 

Men altså åbenbart ikke så stødende for Facebook-ledelsen, at man fandt anledning til at fjerne videoen. Eller også var den blevet delt så mangen gange, at der var gode annoncekroner at hente i den. Det er jo igen det med, hvordan man vægter etik. (Metroxpress / Den Korte Avis)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…