EU har brugt dine skattekroner på svindlere og dovendidriker

Muhammed Rashid (You Tube)

EU giver enorme summer til palæstinenserne

Hver palæstinenser har siden 1949 fået flere penge, end europæerne fik gennem Marshallplanen efter Anden Verdenskrig. Gennem årene er EU’s tilskud til lønninger, skoler, bygninger, vandforsyning, NGO’er, medier, sundhedsvæsen, politi, fødevarer og energi steget støt.

 

Mellem 2008 og 2012 forærede EU-kommissionen godt 17 milliarder kroner til palæstinenserne, blandt andet til at lønne de offentligt ansatte. Danmark har bidraget med 45 millioner kroner alene gennem programmet PEGASE. Hvad er resultatet?

 

Løn til folk, der slet ikke møder på arbejde

Fire ud af fem i Gaza lever af verdenssamfundets penge. 38 procent af arbejdsstyrken i Gaza og 16 procent på Vestbredden er opført som “offentligt ansatte”. De er sikret en månedsløn på omkring 4.400 kroner om måneden, ikke meget i forhold til en dansk SOSU-arbejder, men pænt mere end gennemsnitslønningerne i deres arabiske nabolande.

 

For nylig besøgte revisorer fra EU’s revisionsret ECA Gaza for at se, hvordan omkring 8 milliarder kroner var blevet brugt. Efter måneders arbejde sagde Hans Gustaf Wessberg fra EU’s revisionsret på en pressekonference:

 

“Revisionen viste, at i Gaza blev løn udbetalt til store grupper offentligt ansatte, som ikke arbejder.”

 

I Gaza møder 40 procent af de 65.000 offentligt ansatte aldrig op, men lønnen kommer alligevel, det sørger EU, USA, Canada og Japan for.

 

Som en lille stikprøve besøgte EU-revisorerne palæstinensernes centrale revisionsinstitut, men den dag havde 90 af de 125 ansatte åbenbart andet at gøre end at møde på arbejde. Når EU’s revisorer indkaldte palæstinensiske embedsmænd til en opklarende samtale, blev de bare væk.

 

Men revisorerne kunne også have orienteret sig i arabisk presse, hvis de ville vide, hvad der er blevet EU’s penge:

 

Svindlere, TV og terrorister

Tidligere formand Jasser Arafats finansielle rådgiver Mohammed Rashid stak efter formandens død af med hundreder af millioner dollar, og Palæstinensernes selvstyre har udstedt arrestordre på ham.

Læs også
Erdogan vil ødelægge kurderne – EU og FN er magtesløse

 

Men Rashid svarede forleden igen på Saudiarabisk TV ved at beskylde den nye formand Mahmud Abbas for selv at have stjålet endnu mere.

 

Pengene fra EU betaler også forskellige af palæstinensernes medier. Også TV-stationer som glorificerer terrorister og beskriver jøder som “rotter” og “svin”. (Gladstone Institute)

 

De rige arabiske lande giver mindre og mindre

Mens EU således fylder lommerne på palæstinensiske røvere og dovendidriker, så falder hjælpen fra palæstinensernes arabiske brødre år for år.

 

FN’s budget for UNRWA, den særlige flygtningeorganisation, som kun tager sig af palæstinensernes vé og vel, havde i 2012 et budget på knap 5 milliarder kroner.

 

Af det betalte USA mest, dernæst EU-landene. Først nede på en 15. plads dukker et arabisk land op – Saudiarabien med 66 millioner kroner. Næste muslimske land er Tyrkiet med 44 millioner kroner. Den stenrige oliestat Qatar betalte ikke en krone.

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

EU forlænger palæstinensernes ørkenvandring

I stedet for at leve et ørkesløst liv som statister i et voldsforherligende arabisk teaterstykke, hvor de i over et halvt århundrede har spillet offerrollen, burde palæstinenserne begynde selv at tage ansvaret for deres egne børn.

 

Det sker først den dag, USA og EU smækker kassen i og tvinger dem til at forlade sig på egen indsats, plus lidt arabisk solidaritet.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…