Kvinde i burka beskyldte betjent for racisme, men så kom den pinlige afsløring…

Det er blevet udbredt i visse kredse at beskylde alle mulige mennesker for racisme. Beskyldningen bliver rask væk brugt for at ramme enhver, der siger eller gør noget, man ikke bryder sig om.

 

Den Korte Avis berettede i går om et britisk par, der sad i bussen og sang en sang om en øffende gris for deres datter. Det blev for meget for en kvinde med islamisk tørklæde, der anklagede dem for racisme og ved chaufførens hjælp fik familien smidt af bussen.

 

Her kommer en tilsvarende sag, som er blevet omtalt i en tv-reportage – se videoen nedenfor. Den foregik i Australien.

 

Betjent anklaget

En betjent vinker en bilist ind til siden som led i en rutinemæssig kontrol. Det viser sig, at der er tale om en burka-klædt kvinde (strengt taget er det en niqab, hvor man lige kan se øjnene, men i indslaget kaldes den en burka).

 

Hun overfuser betjenten og beskylder ham for, at han alene har pillet hende ud, fordi hun er iført niqab. Det er efter hendes mening et klart udtryk for racisme.

 

Betjenten vil have hende til at vise sit ansigt for at legitimere sig, men hun svarer, at det ikke er tilladt for hende.

 

Betjenten bevarer en beundringsværdig ro, mens hun skruer sig mere og mere op i hysteriske anklager. Fem eller seks gange får hun kaldt ham racist, og hun truer ham med, at han vil ”komme i store problemer”.

 

Falsk forklaring

 

Efter episoden går hun i medierne med en påstand om, at betjenten har forsøgt at flå sløret af hendes ansigt.

 

Derefter tager hun skridtet videre: Hun indgiver en formel klage til politiet, der går på de samme beskyldninger.

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

Men det viser sig, at kvinden i burkaen har et lille problem: Hele optrinnet er blevet optaget af politibilens kamera …

Optagelsen viser, at hendes voldsomme beskyldninger er frit opfundne. Betjenten har således på ingen måde forsøgt at flå hendes slør af.

 

Løgn fra ende til anden.

 

I tv-indslaget lufter en politimand og en radiovært deres harme over kvindens opførsel. De gør opmærksom på, at det ville være fuldkommen ødelæggende for betjentens karriere, hvis han fik en anmærkning i sine papirer om, at han havde udvist racistisk adfærd.

 

Hun prøver med andre ord at ødelægge et andet menneskes liv for at få sin vilje i en banal trafiksag.

Men det rammer hende som en boomerang. Hun bliver anklaget for falsk forklaring.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Det var slet ikke hende

Så sker det allermest utrolige i denne helt igennem utrolige sag:

 

Hendes forsvarer argumenterer for, at det slet ikke var hende, der indgav den pågældende falske klage over betjenten. Det kunne jo have været hvem som helst, der skjulte sig under burkaen!! Og man undersøgte ikke noget id, da hun indgav sin klage.

 

Så kan hykleriet og kynismen næsten ikke blive mere gennemført. Kvinden forsøger at bruge det til sin egen fordel, at en burka gør det umuligt at identificere folk. Samtidig med, at hun insisterer på sin ret til at bære burka.

 

Medlidenhed

Men dommeren fejer dette yderst originale forsvar af bordet. Han erklærer, at der er ”overvældende belæg” for, at det var den anklagede kvinde, som indgav klagen mod betjenten. Han kalder hendes forsøg på at skade betjenten for ”ondskabsfuldt og hensynsløst”.

 

Hun bliver idømt seks måneders fængsel for det.

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

 

En talsmand for en islamisk organisation mener, at man bør vise medlidenhed med kvinden og frafalde straffen, fordi hun har syv børn. Tv-journalisten spørger, hvor hendes medlidenhed var henne i forhold til betjenten. Det svarer talsmanden ikke på.

Burka-forbud

Den politimand, som tv-stationen interviewer, kalder hele forløbet for det bedst tænkelige argument for at gennemføre et burka-forbud.

Radioværten supplerer: ”Det er altså vores kultur. Jeg kan se dig – du kan se mig. Det er sådan, det fungerer.”

Amen.

 

Se tv-indslaget her:

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…