“Der er byer, hvor politiet aldrig kommer, fordi der aldrig bliver ringet efter dem”

Foto: Hege Storhaug

Dele af Storbritannien er ved at blive områder, hvor politiet ikke kommer, fordi indvandrergrupper har skabt deres eget retssystem.

 

Denne påstand kommer ikke fra en hr. hvem-som-helst. Den er fremsat af Tom Winsor, der er leder af den særlige tilsynsmyndighed for det britiske politi (Chief Inspector of the Constabulary). Til avisen The Times sagde han forleden:

 

”Der er nogle befolkningsgrupper, som er født under andre himmelstrøg, som overhovedet ikke vil have politiet involveret. Jeg tøver med at udpege de pågældende grupper, men der er tale om grupper fra andre kulturer, som vil opretholde deres egen lov og orden.”

 

Ved ikke, hvad der foregår

Winsor fortsatte:

 

”Der er byer i Midtengland (the Midlands), hvor politiet aldrig kommer, fordi der aldrig bliver ringet efter dem. De hører aldrig om nogen problemer, fordi lokalsamfundet selv ordner dem.”

 

”Det er ikke, fordi politiet er bange for at bevæge sig ind i disse områder. Men hvis politiet ikke bliver bedt om at komme, så ved det selvfølgelig ikke, hvad der foregår.”

 

”Æresdrab”, vold i familien, sexmisbrug af børn og omskæring af kvinder er nogle af de lovovertrædelser, som formentlig ikke bliver rapporteret i visse byområder.

 

”No-go areas”

Tom Winors udtalelser vidner om, at parallelsamfund har fået lov til at udvikle sig langt ud i det ekstreme. Ellers kunne man jo ikke få en situation, hvor politiet i den grad holdes i uvidenhed. Politiet kan heller ikke være meget til stede af egen drift, når det er så meget uden for det hele.

 

På engelsk taler man om ”no-go areas”. Og her er der åbenbart tale om ”absolutely no-go areas”.

 

Læs også
Beskyldningerne om antisemitisme mod det britiske Labourparti – og deres lunkne forsøg på at gøre noget ved det

Sharia-domstole og muslimske patruljer

Windsor henviser som sagt ikke direkte til nogen bestemt befolkningsgruppe. Men Daily Mail påpeger, at der har været voksende bekymring over etableringen af sharia-domstole i nogle muslimsk dominerede lokalområder.

 

Daily Mail nævner også, at tre medlemmer af en selvbestaltet ”muslimsk patrulje” blev idømt fængsel i december sidste år. De rendte rundt i Østlondon og optrådte som et privat vagtværn, der chikanerede, truede og angreb folk med henvisning til, at de håndhævede shariaen. (Den Korte Avis har bragt nogle videoer, der viste deres huseren).

 

Tendensen findes også i Danmark

Over hele Europa ser man tendensen til, at der dannes muslimske parallelsamfund, og at de i stigende grad fungerer løsrevet fra det omgivende samfund med deres egen lov. Det gælder også i Danmark, hvor shariaen synes at fungere i ghetto-områder som Gellerup og Vollsmose.

 

Herhjemme kender vi dog foreløbig ikke til så ekstreme tilstande som dem, Tom Winsor beskriver. Men det kan jo komme.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…