Du vil ikke tro dine egne øjne: Først var hun vild punker, så smuk og sexet kvinde, men så …

De fleste kender til TV-indslag eller –programmer, hvor almindelige mennesker får en ’make-over’. Det vil sige, at professionelle stylister fikser dem gevaldigt op.

 

Den britiske TV-station BBC er gået den modsatte vej. Man har lavet et program, hvor folk får en ’make-under’. De kommer med en meget ekstrem fremtoning, og så bliver deres udseende ændret til noget mere pænt efter almindelige begreber.

 

Programmet hedder ”Snog, Marry, Avoid?” Det vil sige: ”Kysse, gifte sig med, undgå?” Efter deres ’make-under’, tager man deltagerne ud på gaden og spørger forbipasserende, hvilken af de tre reaktioner de vil vælge i forhold til den pågældende. Føler de trang til at kysse hende, gifte sig med hende eller undgå hende?

 

Forrygende forvandling

En af programmets deltagere, den 21-årige kunstner Meg Wildman, er blevet et megahit. Hendes optagelser til programmet fandt sted i februar 2013. Men her et år efter er optagelserne fortsat et megahit på internettet. En lille bid af showet med hende er blevet set over en million gange på YouTube. Du kan se videoen efter artiklen.

 

Som man kan se af billederne og videoen nedenfor, gennemgik Mel en forrygende forvandling i programmet. Men hvad mange ikke ved, er, at der er endnu et kapitel i den historie. Vi kan her afsløre, hvad der siden skete med hende.

 

Fra hanekamsfrisure til elegant kjole

Mel Wildman mødte op i programmet med et helt ekstremt punker-look. Med vild rød hanekamsfrisure, sminke i afsindige farver, piercet med et hav af nåle og ringe i ansigtet, store tatoveringer, pighalsbånd og en sort læderjakke med masser af nitter.

 

Alt det forsvandt. Hun fik langt, lokket hår (paryk) og blev iført en elegant rød kjole. Resultatet var, hvad man normalt vil kalde en stilfuld og attraktiv kvinde.

 

 

Det syntes de mænd på gaden, der skulle kommentere hende tilsyneladende også. ”Kysse, gifte sig med, undgå?” 70 procent sagde, at de ville kysse hende, 30 procent ville gifte sig med hende.

Læs også
BBC – den ædle løgner

 

I TV-programmet sagde Mel selv, at hun var vild med sit nye look.

 

Og så skulle historien jo egentlig ikke være længere. Seerne fik indtrykket af en punker-ælling, der sprang ud som en smuk svane.

 

Historien fortsatte

Men Daily Mail har nu opsøgt Mel Wildman for at finde ud af, hvordan hun ser ud i dag. Det viser sig, at hun er vendt tilbage til det rå punker-look for fuld udblæsning – med ekstra makeup på!

 

”Jo, jo, det andet så godt ud,” siger hun til avisen ”Men jeg følte mig utilpas i det. Jeg følte, at jeg lignede min mor. Jeg er bedre tilpas med mit gamle udseende.”

 

Hun fortæller, at hun i sin tid valgte sin ekstreme fremtoning, fordi hun blev kraftigt mobbet i skolen. Hun var en genert lille pige, og derfor skulle hun kanøfles. Det outrerede udseende fungerede som et panser, der også kunne have en vis skræmmende effekt.

 

Læs også
BBC blev afsløret af Tommy Robinson – men det er ham, der bliver tiet ihjel og blokeret på Facebook

Så i modsætning til H.C. Andersens eventyr endte svanen med at blive den grimme ælling igen – efter eget valg.

 

Andy elsker hende, som hun er

Men hendes mor er nok ikke så glad. Det er jo sin sag at få at vide, at ens datter er blevet en vanvittig punker igen, fordi hun for enhver pris ville undgå at ligne sin mor. Og moderen var ulykkelig over, at hun i sin tid valgte det ekstreme udseende. I TV-programmet sagde hun:

 

”Folk ser på hende, som om hun er et udskud. Nogle gange føler jeg mig simpelt hen skamfuld over det.”

 

Men Andy føler sig på ingen måde skamfuld. Han er bodybuilder og Mels kæreste, og som Mel siger: Han elsker hende, som hun er. De skal giftes.

 

Og, nej, det bliver ikke iført læderjakken, fortæller hun. Ved den lejlighed vil hun have kjole på. Men stadig med hanekam på hovedet.

 

Se Mels forvandling her:

Læs også
Britiske BBC om terror: Det multikulturelle Sverige er Europas største eksportør af terrorister

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…