Alsubeihi til kamp mod ny borgmester, der vil have ligestilling

Dansk Folkeparti har fået en borgmesterpost i Københavns Kommune. Det er Carl Christian Ebbesen som bliver den nye Fritids- og Kulturborgmester.

 

Det har allerede fået en af de mest aktive islamister på banen mod borgmesteren.

 

Stop for kønsopdelt svømning i offentlige svømmehaller

Carl Christian Ebbesen har allerede formuleret nogle klare politiske mål for sit arbejde.

 

Han siger, at han især er optaget af emner som ´ligestilling mellem kønnene´, demokratiske processer samt ytringsfrihed. Han er imod de særkrav, kommunen har imødekommet. Konkret vil han ”gøre op” med de kønsopdelte svømmehaller i København:

 

»Jeg synes, det er ærgerligt, at vi har svømmehaller, hvor mænd er nægtet adgang. Stod det til mig, skal de være åbne for alle. Jeg synes, det er absurd, at vi har kulturtilbud i København, hvor man nægter et bestemt køn at komme – alene for at imødekomme et religiøst mindretal. Jeg håber, at vi kan få noget ligestilling, så vi får gjort op med de særrettigheder, der er på eksempelvis kulturområdet i forhold til indvandrere,« (Berlingske)

 

Det er praksis i Københavns Kommune ligesom i andre kommuner at have særlige åbningstider for kvinder. De betyder at der slet ikke er mænd til stede, alle ansatte skal være kvinder. Det er især beregnet på muslimske kvinder. Det er ofte et krav til muslimske kvinder, at de skal være dækket til, og skal holde sig på afstand af andre end familiens mænd. Derfor er det meget svært for dem at få lov til at gå i svømmehal.

 

Men mang af kvinderne deler disse holdninger. Når de er i svømmehallen bader de med al tøjet på, og hvis de skal under en bruser tager de heller ikke tøjet af. Det skabte for nogle måneder siden stor debat i København, fordi det blev oplevet som uhygiejnisk, at der blev badet med al tøjet på.

 

En borgmester for danske værdier


Men nu vil Carl Christian Ebbesen altså helt stoppe de særlige åbningstider kun for kvinder.

 

Det er så vidt vides første gang, at en borgmester åbent og tydeligt vil stoppe en praksis i offentlige institutioner, der strider mod ligestilling og grundlæggende danske værdier.

 

Læs også
Seks indvandrere kastede ting efter andre gæster i svømmehallen og opførte sig ‘upassende’ – til sidst blev politiet tilkaldt

Det hører ikke hjemme i Danmark, at kvinder og piger skal gemmes væk bag sorte gardiner.

 

Hvis muslimske mænd ikke tåler, at danskerne kigger på muslimske kvinder i badedragt kan de gribe til lommerne og købe dem en ´burkini´, som er en heldragt eller ”lang badedragt”, som betegnet af København Kommune.

 

I øvrigt kan det undre hvorfor muslimske mænd godt må svømme med det andet køn, når kvinderne ikke må!

 

Hvad kan vi forvente som modreaktion

Kvindernes underordning under manden er noget meget fundamentalt i rettro islam og i en stor del af kulturen i de muslimske lande.

 

De første reaktioner fra muslimske mænd er da også kommet promte.

 

en af dem, der allerede har reageret er Khalid Alsubeihi, der er en berygtet islamist.

Læs også
Muslimer vil have gardiner og låste døre, når de svømmer – et stort flertal i byrådet siger nej, men afgørelsen trækker alligevel ud

 

Han var prompte på Facebook med en opdatering, hvor han vurderer, at konsekvensen af DF på fritids- og kulturposten vil betyde en stigning i kriminaliteten i de næste fire år, blandt unge med anden etnisk baggrund.

 

Alsubeihi har i mange år fået støtte fra Københavns Kommune til hans store sociale projekt Nørrebronx, hvor han fungere som såkaldt rollemodel. Men han kontakter til radikale islamister var så tydelige, at det fik Carl Christian Ebbesens forgænger Pia Allerslev til at fratage Khalid Alsubeihi en støtte på 1,4 million kr.. Han blev ikke længere betragtet som en hensigtsmæssig rollemodel for kriminalitetstruede unge muslimske mænd.

 

Vi skal stå fast på vores fantastiske ligestillingsprincipper

Man må sige det vil være meget trist hvis konsekvensen af at sige nej til islamisk kønsopdeling vil betyde en stigning i kriminaliteten blandt muslimske indvandrere og efterkommere i København.

 

Lad os håbe det ikke sker, og at Khalid Alsubeihi ´profeti´ blot er en smule bitterhed over at have mistet et lukrativt levebrød.

 

Debatten eller kampen om muslimske kvinders lige rettigheder imødegås ikke ved at man føjer sig for diverse sharia-love.

 

Læs også
Flertal i Aarhus byråd for at nedlægge den kønsopdelte muslim-svømning i Gellerup – men hvad med resten af byen?

I mange muslimske lande må mænd og kvinder slet ikke være på stranden sammen, og i den helt stramme fortolkning må kvinder slet ikke komme i kontakt med havet, fordi det anses som værende ´maskulint´, så når det maskuline hav kommer i kontakt med kvindens køn, er det reelt set at betragte som en forbrydelse i stil med utroskab. Og ifølge sharia betyder dét piskning eller stening til døden.

 

Muslimske indvandrere har naturligvis opdaget at svømning er både sjovt og sundt, men man skal altså ikke give de ortodokse ret til at bestemme hvordan det skal foregå. Hvis muligheden for kønsopdelt svømning forefindes vil de nemlig altid diktere at det kun er disse som er tilladt for piger og kvinder.

 

Vi kan ikke tage kampen for de muslimske kvinder, men vi kan gøre den lettere for dem at føre kampen selv.

 

24års reglen har virket, og det vil tilbagerulning af det kønsopdelte helt sikkert også.

 

 

 

Screenshot fra facebook:

Læs også
Tre 13-årige piger fik deres tur i svømmehallen ødelagt af en flok asylansøgere – men nu har pigernes mødre taget sagen i egen hånd …
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…