Stormoské samarbejder med terror-tv, som hjernevasker børn

Den nye stormoské i Rovsingsgade på Ydre Nørrebro har været flittigt omtalt i de danske medier. Moskeen finansieres af den islamistiske oliestat Qatar, og Dansk Islamisk Råd, som står bag byggeriet, har tætte forbindelser til Det Muslimske Broderskab.

 

Moskeens imam Jehad Al-Farra deltog således ved Broderskabets generalforsamling i Syrien i år. På samme måde har Dansk Islamisk Råd uploadet videomateriale på Youtube, hvor Det Muslimske Broderskabs uformelle åndelige leder Yussef Al-Qaradawi hyldes (Ekstra Bladet). Al-Qaradawi mener blandt andet, at holocaust var guds straf til jøderne.

 

Moskeen er vendt på en tallerken

Torsdag kom det så frem, at Dansk Islamisk Råd tidligere har samarbejdet med den Hamas-kontrollerede tv-station Al-Aqsa, og at der var lavet en aftale om, at der fremover skulle produceres  tv-nyheder til  stationen fra stormoskeen i Rovsingsgade.

 

Al-Aqsa er kendt for sin islamistiske propaganda, og nyheden fik Københavns Politi til at annoncere, at man ville holde et vågent øje med tv-produktionen i moskeen (Berlingske).

 

Lørdag gik talsmanden for Dansk Islamisk Råd Mohamed al-Maimouni imidlertid i medierne og benægtede, at man havde nogen som helst kontakt til Al-Aqsa (DR Nyheder) – til trods for, at han få dage forinden havde sagt det modsatte til Copenhagen Post.

 

Tv-stationen skal skaffe martyrer

Efter den opstandelse, som moskeens planlagte samarbejde med Al-Aqsa har medført, er det således uvist, hvad Dansk Islamisk Råd nu har tænkt sig at gøre. Hvis et samarbejde om produktion af tv-nyheder fra Danmark bliver en realitet, er det store spørgsmål, hvordan det danske samfund vil blive portrætteret.

 

TV-selskabet Al-Aqsa, der har sit navn efter Al-Aqsa-moskeen i Jerusalem, er nemlig kendt for at producere programmer med meget radikale budskaber, hvoraf mange er direkte målrettet børn.

 

Kanalen styres af den palæstinensiske, islamistiske organisation Hamas, der kontrollerer Gazastriben. Hamas figurerer på EU’s og USA’s terrorliste og har som langsigtet mål at udslette Israel og etablere en islamisk, palæstinensisk stat (BBC News).

 

Gennem Al-Aqsa søger organisationen blandt andet at skaffe martyrer, der kan drage i krig mod Israel – for eksempel som selvmordsbombere. Også Al-Aqsa figurerer på terrorlisterne.

 

Læs også
Danmark har fået en ny stormoské – Den Korte Avis har været på besøg

Mange af budskaberne er som nævnt rettet mod børn. Den Korte Avis har derfor set nærmere på et par klip fra tv-stationens børneprogrammer.

 

Klip fra børneprogrammer: Muhammed-tegningerne skal hævnes

To af klippene er fra tv-programmet Morgendagens Pionerer. I udsendelserne er en pige på omkring 12 år ved navn Saraa Barhoum vært sammen med kaninen Assud. Assud afløste bien Nahoul og Mickey Mouse-figuren Farfour, der døde som martyrer i kampen mod Israel.

 

I et af klippene taler studieværten og den store kanin om de danske tegninger af Muhammed: ”Har I set Vestens angreb på vores sendebud (Muhammed, red.)? spørger pigen. Et barn ringer ind: ”Jeg siger til de kujonagtige vantro: forbrydere, forbrydere”.

 

Assud spørger seeren, om han også boykotter danske og israelske produkter. Det gør han, og pigen, der er studievært, opfordrer alle, der ser på, til at gøre det samme:

 

”Hæren af morgendagens pionerer vil forsvare budbringeren (Muhammed, red.) med alt, hvad de har – selv deres blod, Assud. De vil ikke lade dem gentage det her angreb”, siger hun.

 

”Hvis de (danskerne, red.) gør det igen, Saraa, slår vi dem ihjel ved Allah – som udtryk for hans vilje. Jeg vil bide dem og æde dem”, svarer kaninen.

Læs også
Video: Bønnekald med “Allahu akbar” gjalder ud over byen – nu siger indbyggerne råt for usødet, hvad de mener om det

 

Se indslaget her:

 

 

 

Jøderne skal nedslagtes

I et andet klip taler Saraa med den nyeste figur i programmet – den brune bjørn Nassur. Der er balloner og tøjdyr i baggrunden.

 

Nassur kan ikke lide jøderne, som han mener skal udryddes. ”Hvad vil du gøre ved dem”? spørger han et af børnene, der ringer ind? ”Jeg vil slå dem ihjel”, svarer seeren.

 

”Vi vil ikke gøre dem noget”, siger Saraa modererende, ”bare vise dem ud af vores land”. ”Vi vil nedslagte dem, så de bliver fordrevet fra vores land”, svarer Nassur.

Læs også
Imam skabte bestyrtelse, da han forklarede skoleelever, at ”grise er homoseksuelle”

 

”Ja det er rigtigt”, svarer studieværten. ”Vi vil fordrive dem fra vores land med alle midler”. Til det svarer Nassur: ”Og hvis de ikke forlader det fredeligt (…), er vi nødt til at nedslagte dem”.

 

Se indslaget her:

 

 

Hellig krig giver dig stolthed og ære

I en anden Al-Aqsa-udsendelse fra marts i år sidder en gruppe børn og snakker om, at de er stolte af deres fædre, der døde som martyrer.

 

Børnenes bedstemor var parlamentsmedlem for Hamas, Umm Nidal Farhat, og snakken falder på, hvordan hun ivrigt opfordrede sine sønner til at gå i døden for Palæstina.

 

En lille pige i gul kjole siger: ”Jeg opfordrer alle muslimske mødre, døtre og søstre: Al Aqsa-moskeen forventer, at vi, den nye generation, marcherer imod den (…). Tøv ikke med at ofre hærførere, soldater og folk, der elsker martyriet”.

Læs også
Imam raser: Islam tillader ikke muslimske kvinder at gifte sig med en mand, der ikke er muslim

 

Herefter synger børnene, hvoraf flere bærer tørklæde: ”Jihad (hellig krig, red.) giver dig stolthed og ære, når du søger efter at blive martyr. Åh hellige bombe – med sit blod skabte hun frihed. Spørg (selvmordsbomberen, red.) Fatima Al-Najjar, hvordan man skal leve et stolt liv”.

 

Efter sangen siger en pige på omkring 12 år: ”Vi bør ofre vores liv for vores lands skyld, så vi kan glæde gud og befri Palæstina og Jerusalem”.

 

Se indslaget her:

 

 http://www.memritv.org/clip/en/3801.htm

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…