Små korte fra hverdagen

Røver blev banket bevidstløs af 65-årig tidligere bokser

 

 

I Odense fik en røver natten til tirsdag sig noget af en overraskelse, da han mente at en 65-årig mand måtte være et nemt offer.

 

Sammen med en veninde prajede han den 65-årige, som kom kørende på en scooter, og gik over til ham og råbte ”penge!”, hvorefter han slog sit offer i hovedet.

 

Det var nu ikke særligt smart gjort, for den 65-årige var tidligere bokser. Han værgede for sig og slog igen med en sådan kraft, at røveren gik ud som et lys og landede bevidstløs på fortovet.

 

Den 65-årige kørte hjem og alarmerede politiet, men da ordensmagten dukkede op, var både røveren og hans veninde forsvundet. De var begge danske i alderen 25-30 år.

 

 


 

 

 

Svensker fik to HT-busser til at støde sammen

Indtil 1967 havde de venstrekørsel i Sverige, og om den svensker, der i mandags kørte ud fra et parkeringsområde, havde taget kørekort det år, er uvist.

 

Fakta er imidlertid, at han så til den forkerte side, da kørte ud fra parkeringsområdet, og dermed ikke overholdt sin vigepligt med det resultat, at en HT-bus måtte bremse hårdt op for at undgå kollision.

 

Læs også
 Det er politiets fornemste opgave at beskytte truede personer – ikke at lukke munden på dem

Den hårde opbremsning medførte imidlertid, at bussen blev påkørt bagfra af en anden HT-bus.

 

En gravid kvinde, der var passager i den ene bus, blev kørt på skadestuen, da hun klagede over smerter i nakken. Efter uheldet var den ene chauffør så chokeret, at også han blev kørt på skadestuen.

 

 


 

 

Opførte sig mærkeligt og blev afsløret med falske 500-kronesedler

 

Når man ikke har rent mel i posen, er det ikke særligt smart at påkalde sig politiet opmærksomhed. Det måtte to mænd sande mandag morgen ved 2-tiden.

 

På det tidspunkt blev en politipatrulje opmærksom på en bil, som kørte rundt på de mindre veje ved Urbanplanen i København.

Læs også
Under en stor razzia kæmpede politiet med en aggressiv araber – da de fandt ud af, hvem de havde fat i, blev de rystede

 

For god ordens skyld stoppede de bilen og visiterede chaufføren uden at finde noget ulovligt. Da passageren imidlertid pludselig stak af, blev politifolkene mistænksomme. Undersøgte bilen og fandt ti falske 500-kronesedler.

 

Passageren, der stak af, blev kort efter pågrebet. Chaufføren nægtede ethvert kendskab til de falske penge, men blev anholdt og senere fremstillet i dommervagten, hvor han blev varetægtsfængslet i ti dage.

 

Den danske språk er en svær en – også for en fiskehandler

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…