Se video med dem, der bestjal og begramsede sovende kvinde i S-tog

TV2

Bestjal og begramsede sovende kvinde i S-tog – nu har politiet fotos

 

 

Solrød Strand. Midt og Vestsjællands politi er stadig på bar bund i sagen om den 17-årige kvinde, der natten til søndag den 24. august blev både bestjålet en udlænding og  desuden groft seksuelt forulempet af en anden udlænding i S-toget fra Nørreport til Køge.

 

Den Korte Avis beskrev den gang episoden, der nu vises på et videobånd, som Midt og Vestsjællands Politi har valgt at offentliggøre i håb, at nogle genkender de to udenlandske mænd eller på anden måde kan bidrage med oplysninger, der kan føre til pågribelser.

 

Befamlede hende mellem benene og på brysterne

Som vi tidligere har beskrevet det, så var den unge kvinde faldet i søvn i S-toget og vågnende ved, at en udlænding sad ved siden af hende og onanerede samtidig med at han befamlede hende.

 

Videoen viser, at han befamlede hende mellem benene og under blusen og begyndte at onanere samtidig med, at han prøvede at kysse hende.

 

Da den 17-årige kvinde langsomt kom til sig selv, begyndte han at tigge hende om sex med ordene ”Please sex, please sex”.

 

Hun forsøgte først at skubbe ham væk, men han blev ved med at plage, indtil hun resolut sparkede ham væk. Hun steg af toget, og det lykkedes hende at komme sikkert til sit hjem i Solrød Strand.

 

De var to om hende. Den anden stjal hendes computer

Kort forinden hun blev udsat for de perverterede seksuelle overgreb, havde en anden udlænding stjålet hendes computer, og hos Midt og Vestsjællands Politi er man overbevist om, at de to udlændinge begår forbrydelser sammen.

 

”Vi har generelt problemer med tyveri på togene om natten. Det er situationer, hvor det er naturligt, at man falder i søvn og så får stjålet sin mobiltelefon eller computer. Der er systematik i det,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt og Vestsjællands Politi til tv2.dk og fortsætter:

 

Læs også
Hvornår går borgerlige politikere i flæsket på de politiserende røde journalister?

”Problemet er mange gange, at folk ikke kan huske, hvor på strækningen, det er sket.”

 

I perioder får politiet mellem fem og ti henvendelser om. Og i andre perioder sker der ikke noget.

 

”Så det er svært at danne sig et overblik over mønstret,” siger Martin Bjerregaard til tv2.dk

dk)

 

 

 

 

 

 

Læs også
TV2 afslører politiskandale – men holder hånden over Mette Frederiksens rolle

 

 


 

 

Nye tiltaler mod voldsmænd, der slog student til invalid

 

 

København. Efter at Københavns Politi frigav videoer med de fire voldsmænd i alderen 15, 16, 17 og 18 år, der i maj måned overfaldt en student ved Nørreport Station så brutalt, at han efterfølgende lå i koma på Rigshospitalet, har sagerne imod dem hobet sig op.

 

Sagerne skal for i Københavns Byret den 14. oktober, skriver Ritzau, og ifølge anklageskriftet har de fire været på en regulær voldsturne, der startede med overfaldet på studenten klokken 21:45.

 

Drog hærgende gennem det centrale København

Læs også
TV2 gik over stregen i forhold til Dansk Folkeparti, men trækker nu tilsyneladende i land

Ti minutter senere var det voldelige firkløver i aktion i Kongens Have, hvor de overfaldt en gruppe spansktalende personer med spark og knojern.

 

Ligeledes i Kongens Have overfaldt de en 23-årig mand, som de sparkede i maven og i skridtet. Fra Kongens Have gik turen via Kongensgade, hvor de groft forulempede og truede en buschauffør, og videre til Pilestræde.

 

Her overfaldt de ifølge anklageskriftet en 19-årig mand med adskillige spark og slag. Blandt andet spark i hovedet, medens han lå ned.

 

Voldsturnéen sluttede ved Café Sommersko, hvor det gik ud over en gruppe gæster, og hvor en mand blandt andet fik kastet et halvt kilo tungt glaslys i ryggen.

 

Som nævnt frigav politiet billeder fra overvågningskameraer af de fire karseklippe voldsmænd.

 

”Det er disse billeder, der nu har resulteret i de nye tiltaler. I forbindelse med billederne har vi fået en række henvendelser, og det har betydet, at vi har kunnet rejse tiltalerne,” siger anklager ved Københavns Politi, Søren Harbo, til Ritzau. (ritzau)

 

Læs også
Journalistisk Venstreparti er allerede gået i gang med at føre valgkamp for rød blok

 

Groft overfald: 22-årig kvinde fik smadret en vinflaske oven i hovedet

 

 

Odense. Fyns Politi efterlyser nu en mand, der klokken cirka tyve minutter i ét natten til lørdag begik et ualmindeligt groft overfald på en kvinde.

 

Kvinden havde været til fest på universitet og gik ad stisystemet på Munkebjergvej ved Forskerparken.

 

Her tog en mand uden varsel fat i hendes skulder, holdt hende fast og slog hende to gang oven i hovedet med en vinflaske.

 

Slog hende derefter med den skårede flaske

Flasken blev knust ved det første slag. Derefter slog han hende endnu engang oven i hovedet med den skårede flaske.

 

Læs også
TV2 belærer os om, at en islamisering af Danmark er naturlig og positiv

Den 22-årige kvinde fik flænger i hovedbunden og måtte efterfølgende sys med adskillige sting.

 

Fyns Politi beskriver gerningsmanden som cirka 185 centimeter høj. Han var iført en sort eller mørkeblå trekvart lang jakke, mørke bukser og mørke sko.

 

Overfaldsmanden slog med en vinflaske af mærket Verdi Raspberry, som har en lilla/rød etiket. Han forsvandt formentlig ad stisystemet fra Munkebjergvej/Landbrugsvej mod Bjørnemosevej.

 

Fest på universitetet

Om aftenen havde der været fest på universitetet, og der var mange mennesker på vej hjemad via stisystemet. Fyns Politi søger vidner og håber, at nogen af de mange hjemadgående kan have set noget.

 

Især er man interesseret i, om nogen har bemærket en mand, der har gået med den omtalte vinflaske. Kontakt til Fyns Politi på 114. (Den Korte Avis)

 

Koparret børnelokker på spil i Nordsjælland

Espergærde. En grønlandsk udseende mand med et koparret ansigt har ifølge Helsingør Dagblad gjort børn og forældre i Espergærde-området utrygge.

 

Ifølge en dreng og en pige, som går på Tibberupskolens SFO i Espergærde, forsøgte manden torsdag over middag at lokke dem med sig hjem med løfter om kage og slik.

 

Børnene sagde klogelig nej-tak, og det fik manden til at hidse sig op og true med at tæske dem. De noget forskræmte børn slap væk fra manden. Da børnene havde fortalt, hvad der var sket, alarmerede SFO-personalet politiet.

 

Rødternet vest og langærmet sort trøje

Nordsjællands Politi beskriver manden som cirka 20-årig, mellem 175 og 180 centimeter høj og almindelig af bygning og grønlandsk af udseende med et koparret ansigt.

 

Han talte dansk og var iført en rødternet vest og en langærmet sort trøje, lyse cowboybukser og hvide kondisko med sorte aftegninger. Kontakt til Nordsjællands Politi på 114. (Lokalavisen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…