Indvandrerdrenge terroriserer skole – nu er der ansat et privat vagtværn

Ejerlykkeskolen nær Vollsmose har i månedsvis været terroriseret af en gruppe 14-16 årige indvandrer drenge.

 

De går ikke på skolen, men kommer tilsyneladende for at forstyrre undervisningen og skabe en utryg stemning med støjende og grænseoverskridende adfærd. Når de venligst vises ud fra skolen, bliver de truende og aggressive. Forleden kastede de med sten.

 

Odense Kommune har derfor ansat et privat vagtværn. Det skal skabe tryghed blandt skolens ansatte. Og det skal sikre, at forældrene kan være rolige ved at sende børnene i skole.

 

“Skide træt af jer muslimer”

Ejerlykkeskolens personale er ellers ikke uvante med at håndtere grænseoverskridende adfærd blandt elever med anden etnisk baggrund.

 

Det blev klart sidste år i forbindelse med at skolens leder Birgitte Sonsby fik ørerne i maskiner fordi hun i afmagt kom til at sige ”at hun var skide træt af muslimer der ødelægger undervisningen.”

 

På Ejerlykkeskolen, som i alle andre skoler i et parallelsamfund som Vollsmose, er det almindeligt, at en gruppe elever dagligt saboterer undervisningen og chikanerer både lærere og andre elever verbalt som fysisk.

 

Udtryk som ”fuck dig din luder”, ”jeg knepper din mor” eller ”dansker-svin” er desværre en del af dagligdagen på de fleste skoler hvor flertallet af elever har baggrund i muslimske lande.

 

”Skolechef Poul Anthoniussen ærgrer sig over, at det er kommet så vidt, at en folkeskole nu må hyre et vagtværn, men han understreger, at det er en midlertidig løsning, indtil myndighederne får taget hånd om gruppen af drenge.”

 

Det duer jo ikke med vagtværn på en dansk folkeskole, siger Poul Anthoniussen. (DR)

 

Nej vi skulle nødig lande i amerikanske tilstande, hvor skolerne har høje hegn og de studerende sikkerhedstjekkes før de lukkes ind.

Læs også
12-årig dreng blev udsat for modbydeligt overfald fra to indvandrerdrenge – TV2 bagatelliserer sagen

 

Odense Kommune arbejder derfor på et ´tilbud´ som skal erstatte vagtværnet.

 

Politisk korrekte vil give drengene et værested

Ifølge byrådsmedlem Olav Rabølle Nielsen (S) handler det om, at drengene har brug for et permanent ”værested”, så de ikke er nød til at hænge ud på steder, hvor de ikke har noget at gøre. (Fyens)

 

Olav Rabølle Nielsen er selv tidligere skoleleder i Vollsmose, og han kender flere af drengene godt, han er for tiden kontaktperson for to af dem!

 

Men spørgsmålet er om det er en hyggeklub, med tilhørende søde og forstående pædagoger, som disse drenge har brug for?

 

Olav Rabølle Nielsen siger nemlig selv, at det er en temmelig hård kerne, som er på spil. ”De trækker et uhyggeligt spor af ødelæggelser og utryghed efter sig gennem hele byen.” (Fyens)

 

Læs også
Dørmand tager bladet fra munden: Stor flok unge indvandrere terroriserer bymidten i Haslev, så blodet flyder

Utrygheden opstår fx når bøllerne, trods deres umyndige status, foretager hasarderede bilkørsler i Vollsmose og omegn! En af forældrene, Shaib Mansoor, fortæller at ”de kører helt sindssygt, lige der hvor børnene kommer cyklende.” (Fyns)

 

Det var i øvrigt ham, hvis søn var en del af årsagen til Birgitte Sonsbys udtalelse om de trættende muslimske elever.

 

De har været kendt i årevis – hvorfor sker der ikke noget?

Gruppen af bøller er altså kendte af gud og hver mand, og både politi og sociale myndigheder har dem i deres registre, HVORFOR bliver de ikke fanget ind og stillet til ansvar for deres adfærd, hvad venter man dog på?

 

Måske venter man på, at ”ærgrelsen” skal fortage sig. Ærgrelsen over de mange penge som bliver brugt på forebyggende indsatser, og som kun giver ringe gevinst.

 

Det forlyder, at det er svært at få noget effektivt ud af pengene, fordi bøllerne har været omsorgssvigtede under deres opvækst.

 

Omsorgssvigtede børn og unge som er ude i kriminalitet, har først og fremmest brug for voksne som kan tage ´føringen ‘og skabe klare grænser for acceptabel og uacceptabel adfærd. Det er samfundet som skal vise hvor skabet skal stå, ikke omvendt.

Læs også
Rasende borgere fortæller: 20-25 indvandrerdrenge hærgede svømmebad med trusler og seksuelle tilråb til pige på 12 år – men der sker dem ingenting

 

Hvis det står til Olav Rabølle Nielsen, vil bøllerne sikkert få coca-cola og lædersofa med indbygget mixerpult eller udlandsrejser i en lind strøm,  ligesom i Gellerup. Han beskriver bøllerne således:

 

”De er nogle sårbare og søde drenge når man møder dem enkeltvis, men når de optræder i flok er de som ulve.”(Fyens)

 

Olav Rabølle har stort set ret i sin betragtning, desværre er han helt galt på den, når han vil belønne bøllerne med en ny klub. I øvrigt giver det heller ikke mening at tilrettelægge et tilbud som ikke tager højde for at opløse den uhensigtsmæssige gruppedynamik. Bøllerne skal jo derimod skilles ad!

 

Opgør med kulturen

Men der er brug for en helt anden tilgang til de alvorlige problemstillinger i parallelsamfundene.

 

Det er bydende nødvendigt, at indvandrerne tager fat på at gøre op med den overdrevne trang til isolation, og at de begynde at interessere sig for danske værdier og det samfund, de lever i.

 

Læs også
Folk i dette kvarter har også fået nok – de har hyret et privat vagtværn

Der er brug for, at enhver tager personligt ansvar for at gøre op med holdningen om, at man altid er loyal overfor parallelsamfundets eller ´stammens´ regler fremfor dansk lov og ret.

 

Det er en kendsgerning, at der er en udbredt tendens til at dække over kriminelle handlinger i parallelsamfundene, og det ser desværre ud til, at netop dét er en konsekvens af årtiers vrøvl om, at al kultur er lige godt og lige berettiget.

 

”Vollsmoses problemer er så store, fordi bydelen til dels befolkes af parallelsamfund, der har en yderst sporadisk kontakt med det omkringliggende danske samfund. I disse parallelsamfund ser de ikke dansk tv, læser ikke danske aviser, deltager ikke i dansk foreningsarbejde og integrerer sig heller ikke på anden vis i det Odense, de bor i. Det er disse parallelsamfund som er med til at skabe utilpassede bøller uden faste værdier. Det er disse parallelsamfund, der er med til at skabe grundlaget for indvandrerbander som Black Army og for islamistiske terrorsympatisører. Det er disse parallelsamfund som vil blive ved med at underminere det danske samfunds værdier, fordi de ikke formår at integrere sig i vores fælles land.” (Fyens/leder)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…