Var passager i et S-tog – fik jaget en kniv i låret

Købehavn. Denne mand efterlyses af politiet som mand med arabisk eller mellemøstlig baggrund. Manden stak fredag den 22. november midt på eftermiddagen helt umotiveret en 19-årig mand i låret med den kniv han på fotoet åbenlyst går rund med i hånden.

 

Knivoverfaldet fandt sted i S-toget ved Ny Ellebjerg Station syd for København.

 

Steg på toget og tog en stor kniv frem

Manden var steget på toget ved Åmarken Station. Efter indstigningen stod han og ventede lidt, og tog herefter en stor kniv frem og gik gennem kupeen med den i højre hånd.

 

Da han passerede den 19-årige mand, som sad yderst mod midtergangen, stak han pludselig og helt umotiveret kniven i låret på ham, og truede ham herefter med kniven foran hans ansigt.

 

Efterfølgende opstod der tumult mellem offerets venner og knivstikkeren, som med kniven truede passagererne i toget til at holde afstand til ham.

 

Ved Ny Ellebjerg Station løb gerningsmanden i højt tempo ud af toget og væk fra stationen.

 

Signalement

Han beskrives som formentlig arabisk eller mellemøstlig af udseende, lysebrun i huden, 20-25 år, sort kort krøllet hår, lille tyndt overskæg.

 

Han var iført mørke sko, mørke bukser, sort hættetrøje med hætten på og med hvid tekst ned over højre ærme, samt et stort rundt hvidt logo eller mærke på ryggen. På venstre bryst var der en hvid skrift, SIEVI eller SEVE. Han bar desuden en mørkegrå rygsæk af mærket Eastpack.

 

Henvendelse til Købehavns politi på telefon 33 14 14 48 eller 1 1 4. (Den Korte Avis)

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

Gerningsmanden steg på toget på Åmarken Station og stod i toget og afventede lidt. Han tog herefter en stor kniv frem og gik gennem kupeen bærende på en kniv i højre hånd. Da han passerede den 19 årige mand som sad yderst mod midtergangen, stak han ham umotiveret i venstre lår og truede ham herefter med kniven foran hans ansigt. Efterfølgende opstod  tumult mellem den forurettedes venner og gerningsmanden, som truede de tilstedeværende passagerer væk med kniven.

 

Da toget ankom til Ny Ellebjerg Station løb gerningsmanden i højt tempo ud af toget og væk fra stationen.

Gerningsmanden signaliseres som:

Mand, formentlig Arabisk eller Mellemøstlig af udseende, lysebrun i huden, 20-25 år, sort kort krøllet hår. lille tyndt overskæg.

 

Iført mørke sko, mørke bukser, sort hættetrøje med hætten på, og der er hvid tekst ned over højre ærme, samt et stort rundt hvidt ”logo/mærke på ryggen” Hvid skrift på venstre bryst : ”SIEVI”/eller ”SEVE”, bar en mørkgrå rygsæk af mærket Eastpak . Han bar på en stor kniv.

Kontakt Københavns Politi på telefon 33 14 14 48 el. 114

 

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…