Berygtet islamist angriber demokratisk muslim op til kommunevalget

Islamisten Khalid Alsubeihi får støtte fra Københavns Kommune til sit sociale projekt på Nørrebro, kaldet Nørrebronx.

 

Forleden oplevede han endda, at Københavns overborgmester Frank Jensen tog ham meget håndfast i forsvar. Frank Jensen fratog medlem af Borgerrepræsentationen, Jaleh Tavakoli, ordet, da hun under en budgetdebat netop kritiserede kommunens støtte til den rabiate Alsubeihis arbejde.

 

Måske Frank Jensen havde i tankerne, at Alsubeihi kan lægge et godt ord ind for Socialdemokraterne i forbindelse med det kommende kommunevalg.

 

Fortæller muslimer, hvem de bør stemme på

Alsubeihi er i hvert fald særdeles aktiv på de sociale medier med at ’vejlede’ muslimer i, hvem de skal stemme på til kommunalvalget. Og hvem de for alt i verden ikke skal stemme på. Disse ”hykleriske politikere” har han angrebet i hårde vendinger. I august lagde han ud med den kritiske og demokratiske muslim Latifa Ljørring, kandidat for Venstre i Greve.

 

Khalid Alsubeihi skriver blandt andet at denne politiker benytter ”Hitler-metoder for at gøre sig bemærket”. Nedenfor kan man nyde hans meget specielle form for prosa, hvor han rakker ned på Venstre-kandidaten, i sin fulde længde.

 

Latifa Ljørrings holdning

Latifa Ljørring, som er født muslim, spørger om det er rimeligt, at man som muslim bosætter sig i et land med en anden kultur og andre traditioner og så forventer, at dets borgere skal omvendes til vores (altså muslimernes) tankegang, islamisk kultur, tradition og livsstil?

 

Latifa Ljørring har selv et afklaret forhold til sin barnetro islam: ”Religion skal ikke blandes ind i et politisk samfundssystem, da den er upraktisk og ikke kan følge med livets udvikling, fordi den ikke har alternative behandlinger til menneskets behov og samfundets problemer, men er begrænset til individets moral og religiøse ritualer.”

 

Latifa Ljørring er repræsentant for de indvandrere, der er en del af det værdifællesskab, som bærer det danske samfund. De fleste danskere ville give hende en krammer, hvis de fik lov. Men hun er altså ikke lige Khalid Alsubeihis kop te, kan man vist roligt sige. Det er ikke så mærkeligt, da han jo tilbeder idealet om et samfundssystem bygget på islamisk lov!

 

Frank Jensens venner

Overborgmester Frank Jensen bør gøre sig den ulejlighed at læse, hvad Khalid Alsubeihi skriver. Så han får et bedre indtryk af, hvem det er, som kommunen støtter, og som han holdt hånden over i Borgerrepræsentationen forleden – måske i håbet om at få flere muslimske stemmer.

Læs også
Frank Jensen vil smide nye dieselbiler ud af København

 

Jaleh Tavakoli, en anden demokratisk sindet indvandrer, blev frataget ordet af Frank Jensen. Latifa Ljørring bliver svinet til af Khalid Alsubeihi, men overborgmesteren kunne ikke drømme om at krumme et hår på hans hoved.

 

Frank Jensen vælger sandelig sine venner med omhu.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…